Γ. Σγουρός: Όμηροι οι Πειραιώτες από τα κυκλοφοριακά έργα

Στην ανάγκη επίλυσης του κυκλοφοριακού προβλήματος στον Πειραιά εστίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, καθώς ομολόγησε ότι το αντιμετώπισε και ο ίδιος ερχόμενος στην πόλη μας.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Αντίσταση κατά της Αρχής», ο κ. Σγουρός τόνισε ότι το μεγάλο στοίχημα για τον Πειραιά είναι να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή ισορροπία  ανάμεσα στην λειτουργία του λιμανιού, τις πολλαπλές εμπορικές δραστηριότητες και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

«Τα κυκλοφοριακά έργα που γίνονται στον Πειραιά έχουν μετατρέψει πολίτες και εργαζόμενους σε ομήρους μίας απίστευτης ταλαιπωρίας που κρατά πολλά χρόνια», είπε ο κ. Σγουρός.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα έργα που ξεκίνησαν επί θητείας του στην περιφερειακή αρχή Αττικής (2011 – 2014) στον Πειραιά και ολοκληρώθηκαν τα τελευταία χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Κατεβάζουμε τις ετικέτες»… στον Πειραιά

Του Χρήστου Παπαδόπουλου… Εκδήλωση ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης για τον ιό HIV με τίτλο: «Κατεβάζουμε τις ετικέτες», διοργανώνεται την Τετάρτη το πρωί στις 11 στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά από την ΜΚΟ ‘’Κέντρο Ζωής’’ και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ενώ το παρόν θα δώσει και η δημοφιλής παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη. Στην εκδήλωση,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *