Γ. Τάτσιος: Επιστημονικής φαντασίας τα περί ρωσικών εμπλοκών στα συλλαλητήρια

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Την έκπληξη του για τις πληροφορίες που αναφέρονται σε παρασκηνιακό ρόλο των απελαθέντων Ρώσων διπλωματών στην οργάνωση των συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό στην Ελλάδα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Γεώργιος Τάτσιος.

«Από εκεί που μας θεωρούσαν αμερικανοτραφείς τώρα λένε ότι κατευθυνόμαστε από τη Ρωσία», δήλωσε ο κ. Τάτσιος στο Κανάλι Ένα, κάνοντας λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Παράλληλα μίλησε για την κατεπείγουσα αίτηση η οποία έρχεται σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου προς συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας για αναστολή των προσκλήσεων στα Σκόπια προς ένταξη τους σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εορτή των εορτών και η πανήγυρις των πανηγύρεων

Το άγιο Πάσχα αποτελεί την κορωνίδα του ορθοδόξου εορτολογίου. Είναι, κατά τον ιερό υμνογράφο της αναστάσεως, η «εορτή των εορτών και η πανήγυρις των πανηγύρεων». Η σημασία της μεγάλης εορτής οφείλεται στο ότι εκφράζει το πέρας και τον τελικό θρίαμβο της επιτυχίας του επί γης απολυτρωτικού έργου του Χριστού. Εορτάζεται[…]

Περισσότερα »

Συνεχίζεται ο παγετός στον Έβρο – Ανοιχτοί παραμένουν οι δρόμοι

Ο παγετός εξακολουθεί να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού και σήμερα στον Έβρο, το μεγαλύτερο τμήμα του οποίου παραμένει καλυμμένο με χιόνι, με το οδικό δίκτυο (επαρχιακό και εθνικό) να παραμένει ανοιχτό, ενώ οι σχολικές μονάδες, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα είναι και αύριο κλειστές μετά τις σχετικές αποφάσεις[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *