Γ. Βοϊδονικόλας: Κανένα παιδί φέτος χωρίς δώρο

Του Συμεών Πεϊμανίδη

Χριστουγεννιάτικη δράση συλλογής παιχνιδιών και βιβλίων διοργανώνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, σε συνεργασία με την ελληνογαλλική σχολή «Jeanne D’ Arc», αύριο Σάββατο 14/12 στην πλατεία Κοραή από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Στο γραφείο εθελοντισμού, στο ισόγειο του δημαρχείου, θα πραγματοποιούνται μουσικοχορευτικές δραστηριότητες από μαθητές της ελληνογαλλικής σχολής και από φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας.

Τόσο για την αυριανή όσο και για τις άλλες δράσεις της ΚΟ.Δ.Ε.Π. μίλησε στο Κανάλι Ένα, ο Πρόεδρός της Επιχείρησης Γιάννης Βοϊδονικόλας.

Ο επικεφαλής της κοινωφελούς επιχείρησης σημείωσε ότι είναι προσωπική του φιλοδοξία, κανένα ωφελούμενο από την ΚΟ.Δ.Ε.Π. παιδί  να μη μείνει φέτος χωρίς δώρο.

**Να σημειωθεί πως σε περίπτωση κακοκαιρίας η συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.

 

Διαβάστε επίσης

ΚΟΔΕΠ: Χριστουγεννιάτικη δράση αλληλεγγύης με συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δέσμευση 4,7 τόνων οπωροκηπευτικών χωρίς σήμανση

Στη δέσμευση οπωροκηπευτικών συνολικού βάρους 4.781 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά. Ειδικότερα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε τέσσερις επιχειρήσεις εμπορίου αγροτικών προϊόντων του Πειραιά, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά: 268 χαρτοκιβώτια με πιπεριές βάρους 2.782 κιλών, 176[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *