Γ. Βοϊδονικόλας: Κανένα παιδί φέτος χωρίς δώρο

Του Συμεών Πεϊμανίδη

Χριστουγεννιάτικη δράση συλλογής παιχνιδιών και βιβλίων διοργανώνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, σε συνεργασία με την ελληνογαλλική σχολή «Jeanne D’ Arc», αύριο Σάββατο 14/12 στην πλατεία Κοραή από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Στο γραφείο εθελοντισμού, στο ισόγειο του δημαρχείου, θα πραγματοποιούνται μουσικοχορευτικές δραστηριότητες από μαθητές της ελληνογαλλικής σχολής και από φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας.

Τόσο για την αυριανή όσο και για τις άλλες δράσεις της ΚΟ.Δ.Ε.Π. μίλησε στο Κανάλι Ένα, ο Πρόεδρός της Επιχείρησης Γιάννης Βοϊδονικόλας.

Ο επικεφαλής της κοινωφελούς επιχείρησης σημείωσε ότι είναι προσωπική του φιλοδοξία, κανένα ωφελούμενο από την ΚΟ.Δ.Ε.Π. παιδί  να μη μείνει φέτος χωρίς δώρο.

**Να σημειωθεί πως σε περίπτωση κακοκαιρίας η συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.

 

Διαβάστε επίσης

ΚΟΔΕΠ: Χριστουγεννιάτικη δράση αλληλεγγύης με συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Β. Μιχαλολιάκος με κατοίκους και καταστηματάρχες στην Πηγάδα

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, επισκέφθηκε την Πατασκευή  γειτονιές και καταστήματα της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες. Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας με κατοίκους και καταστηματάρχες στην πλατεία Πηγάδας, αφού τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και τα καλά τους λόγια, τόνισε: «Στην πλατεία Πηγάδας κάνουμε ένα[…]

Περισσότερα »

Σημαντική ενίσχυση από το «ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS» στο «Παιδικό Σπίτι»

Του Χρήστου Παπαδόπουλου… Σημαντική οικονομική ενίσχυση για το έργο του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Παιδικό Σπίτι” Πειραιά αποτέλεσαν τα έσοδα  του 3ου “ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS’’  το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στην πόλη μας. Το Παιδικό Σπίτι από το 1963 φιλοξενεί παιδιά που προέρχονται από οικογένειες με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και τα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *