Γεμάτα και… τα «ράντζα» στους διαδρόμους του «Αττικόν»

«Να δοθεί τέλος στην αθλιότητα των ράντζων» ζητούν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Αττικόν», τονίζοντας ότι «από χθες στις 4 το απόγευμα η γενική εφημερία του νοσοκομείου έχει μπλοκάρει».

Σε έκτακτη ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων στο «Αττικόν» σημειώνει πως «έχουν ήδη πληρωθεί όχι μόνο όλες οι κανονικές κλίνες, αλλά και τα «ράντζα» στους διαδρόμους».

Όπως αναφέρει το σωματείο, «ασθενείς με σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στη βραχεία νοσηλεία που και αυτή έχει γεμίσει! Πάνω από 750 ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και δεκάδες παραμένουν στο ΤΕΠ».

Γιατροί και προσωπικό εκφράζουν την απόγνωσή τους και ζητούν τη λήψη έκτακτων μέτρων με ευθύνη του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας για τη γενική εφημερία.

Την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο περιέγραψε στο Κανάλι Ένα και τον Θοδωρή Ασβεστόπουλο, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων Μιχάλης Γιαννάκος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς απόφαση η συνεδρίαση του ΚΑΣ για το Ελληνικό

Διεκόπη χωρίς απόφαση η συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για τη συζήτηση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης και της στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων όσον αφορά στην επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Περισσότερα »

Γ. Μαρωνίτης: Να πάψουμε να επισκεπτόμαστε το Βρετανικό Μουσείο 

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Τις θέσεις του διευθυντή του βρετανικού μουσείου o οποίος πρόσφατα τόνισε σε συνέντευξή του ότι η χώρα του δεν σκοπεύει να επιστρέψει μόνιμα τα Γλυπτά του Παρθενώνα στη χώρα μας

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *