Γεννηματά: Όσο πιο γρήγορα γίνουν εκλογές τόσο το καλύτερο

«Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο» επισημαίνει η Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της με αφορμή τα σενάρια των τελευταίων ημερών για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

«Είναι φανερό πως το μόνο που απασχολεί τον κ. Τσίπρα είναι το πότε και πώς θα δραπετεύσει από τα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε», αναφέρει η κ. πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, τονίζοντας ότι όσο παραμένει όμως στην εξουσία, τα αδιέξοδα για τη χώρα πολλαπλασιάζονται.

«Οι κίνδυνοι για τα εθνικά θέματα μεγαλώνουν. Η έξοδος από την κρίση απομακρύνεται. Και ο τρόπος που κυβερνά προσβάλλει τη Δημοκρατία», υπογραμμίζει η κ. Γεννηματά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρωκοινοβούλιο: Να σταματήσει η συζήτηση για Grexit

Την εκτίμηση πως το γεγονός ότι «οι γερμανικές δεξιές δυνάμεις, που προσπαθούν να δράσουν σαν σερίφης στην Ελλάδα ή στα άλλα κράτη-μέλη δεν είναι μόνο απαράδεκτο αλλά πάνω απ’ όλα λάθος» εξέφρασε ο πρόεδρος της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Τζιάνι Πιττέλλα, σε συνέχεια του δημοσιεύματος του Der[…]

Περισσότερα »

Δ. Αβραμόπουλος: Να σταλούν οι καταλληλότεροι στην Ευρώπη

Την ανάγκη οι πολίτες να επιλέξουν τους καταλληλότερους ανθρώπους για να «στείλουν» στο ευρωκοινοβούλιο, τονίζει σε άρθρο του ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Όπως υπογραμμίζει οι άνθρωποι που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στην ευρωβουλή θα πρέπει με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους και θα μπορούν να στηρίξουν με επιχειρήματα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *