Γεννηματά: Οι πολιτικές της κυβέρνησης είναι ο κόφτης της ανάπτυξης

«Υπάρχουν υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις στην Ελλάδα, που μπορούν να πάρουν στα χέρια τους και να εγγυηθούν την ανάπτυξη και την έξοδο της χώρας από τη κρίση» τόνισε από την Τρίπολη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο των εγκαινίων της Έκθεσης των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου.

Η Φώφη Γεννηματά, κάνοντας ειδική αναφορά στην Πελοπόννησο, επεσήμανε πως αποδεικνύει ότι μπορεί να αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, την πολιτιστική της κληρονομιά, το πλούτο το φυσικό και φυσικά το τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό.
Συνεχίζοντας, επέκρινε την κυβέρνηση ότι δεν στηρίζει τις προσπάθειές τους λέγοντας: «Τα μέτρα και οι πολιτικές της είναι ο κόφτης της ανάπτυξης. Πρέπει να αλλάξουμε κυβέρνηση, πρέπει να αλλάξουμε πολιτική. Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε για να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς».
Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επανέλαβε ότι η χώρα έχει ανάγκη από εθνική συνεννόηση με διάλογο, για να διαμορφωθεί μία εθνική αναπτυξιακή και κοινωνική συμμαχία.
«Είμαστε σήμερα εδώ, για να δώσουμε αυτό το μήνυμα. Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Κινήσεις Πολιτών, είναι η προοδευτική μεταρρυθμιστική δύναμη, που μπορεί να παλέψει μαζί με την ελληνική κοινωνία, με τους Έλληνες παραγωγούς, για να αλλάξουμε την κατάσταση, για να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή που χρειάζεται η Ελλάδα», υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Αναβλήθηκε για το Σάββατο η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την προετοιμασία του κόμματος για την εκλογική μάχη. Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής θα ξεκινήσουν στις 10 π.μ.  και θα γίνουν στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί και το Διαρκές Συνέδριο, στο κλειστό γυμναστήριο του TAE KWON DO στο[…]

Περισσότερα »

Αποτροπιασμός του ΠτΔ για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Με εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας  Προκόπη Παυλόπουλου ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας Πρέσβης Γιώργος Γεννηματάς διαβίβασε το πρωί προς τον εδώ Πρέσβη της Τουρκίας Γιασάρ Χαλίτ Τσεβίκ τον αποτροπιασμό του Έλληνα Προέδρου για την βάρβαρη πολύνεκρη τρομοκρατική ενέργεια σε νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *