Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΣ: Χωρίς προβλήματα η εκλογική διαδικασία

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η εκλογική διαδικασία δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πουλάκης.

«Από τις 7 η ώρα το πρωί η εκλογική διαδικασία διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Λειτουργούν και τα 21.478 εκλογικά τμήματα, έχουμε επικοινωνήσει και με τις 59 εκλογικές περιφέρειες. Μικρά προβλήματα που μας ενημέρωσαν ότι υπήρξαν, λύθηκαν και δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κανένα πρόβλημα.

Στο μεταξύ, λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο με 30 υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών που ενημερώνουν τους συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν έχουν ενημερωθεί για το πού ψηφίζουν».

Ο τηλεφωνικός αριθμός στον οποίο μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες είναι 213 136 1500.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποινή κάθειρξης 20 ετών για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα

Το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας που αναγνώρισε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα, «έσπασε» τα ισόβια για τον 29χρονο. Το δικαστήριο αναγνωρίζοντας οτι ο κατηγορούμενος προσπάθησε να άρει τις συνέπειες της πραξης του, μεταφέροντας την 23χρόνη Φαίη στο νοσοκομείο, τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης[…]

Περισσότερα »

Με Νεοελληνική Γλώσσα ξεκινούν οι πανελλαδικές

Πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις με 105.000 υποψηφίους να διεκδικούν μία από τις 68.345 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (44.200 στα Πανεπιστήμια και 24.145 στα ΤΕΙ). Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄), ξεκινούν με το[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *