Για τα έργα στον Πειραιά συζήτησαν Μώραλης – Αντωνάκου

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα και συζήτησαν για τα υπό εξέλιξη έργα, αλλά και για τα έργα που δρομολογούνται στην πόλη το επόμενο διάστημα.

Γ. Μώραλης: Δόθηκαν άμεσα οι λύσεις από την νέα Αντιπεριφερειάρχη

«Είχαμε μια πρώτη συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ήρθαμε στα νέα γραφεία της Αντιπεριφέρειας και της ευχηθήκαμε και από κοντά καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Συζητήσαμε για όλα τα έργα τα οποία «τρέχουν» στον Δήμο Πειραιά, για όσα  βρίσκονται σε εξέλιξη και για τα έργα που προγραμματίζουμε. Είχαμε μια γόνιμη συνεργασία, η οποία αν γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ωφελήσει το έργο της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Πειραιά», δήλωσε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

«Είμαστε σε  έναν καλό δρόμο με χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια για συγκεκριμένα έργα τα οποία το τελευταίο τρίμηνο είχαν σταματήσει, αλλά δόθηκαν άμεσα οι λύσεις από την νέα Αντιπεριφερειάρχη και τα  έργα στον Δήμο Πειραιά θα προχωρήσουν γρήγορα. Είναι βέβαιο ότι τα επόμενα χρόνια η σχέση Περιφέρειας-Δήμου θα ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο η οποία ήταν ήδη πολύ καλή και με την προηγούμενη διοίκηση με τον κ. Γιώργο Γαβρίλη», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Στ. Αντωνάκου: Στόχος μας η συνεργασία με τους Δήμους

«Πραγματοποιήθηκε η πρώτη όχι μόνο εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά, ενώ θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες οι προγραμματισμένες συναντήσεις με όλους τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά. Πιστεύω πως η διάθεση συνεργασίας δεν θα λείψει από κανέναν μας, εμείς θέλουμε να συνεργαστούμε με τους Δήμους. Όπως είπε και ο κ. Δήμαρχος υπήρχαν καθυστερήσεις σε ορισμένα έργα και ήδη ως νέα διοίκηση έχουμε δρομολογήσει τις λύσεις», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

«Στόχος μας είναι η συνεργασία και αυτές οι συναντήσεις θα γίνονται συχνά καθώς είναι πολύ σημαντικό οι Δήμαρχοι που έχουν την άμεση επαφή με τους πολίτες να μας μεταφέρουν τα αιτήματα και τις ανάγκες τους.  Στον Πειραιά υπάρχουν πολλά θέματα τα οποία εξελίσσονται και αφορούν όλη τη χώρα, είτε είναι το  master plan του ΟΛΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη, είτε με μεγάλα έργα τα οποία  θα δρομολογηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα», επισήμανε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκτακτος έλεγχος σε 17 Δήμους και 2 Περιφέρειες

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και Αττικής καθώς και 17 Δήμοι από όλη τη Χώρα μπαίνουν στο μικροσκόπιο των ελέγχων καθώς υπάρχουν διαφορές μεταξύ των στοιχείων πού καταγράφηκαν και εκείνα που υποβάλουν οι φορείς στο Γ.Λ.Κ. Έτσι λοιπόν με απόφαση που υπογράφει ο Γ. Χουλιαράκης, συγκροτούνται ειδικά συνεργεία, που ξεκινούν άμεσα:την εξέταση[…]

Περισσότερα »

Το θέμα των προσφύγων στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Χάρβαρντ

Δείτε στο επισυναπτόμενο βίντεο το απογευματινό πρόγραμμα του Παγκόσμου Συνεδρίου του Χάρβαρντ στο Καραϊσκάκη με τη στρογγυλή τράπεζα για τους πρόσφυγες.  Ομιλητές: Πέτρος Κόκκαλης, Αντιδήμαρχος Πειραιά, Διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομάδας Ελπίδα Burkal Efe Sakızlıoğlu, Πρόεδρος, Σύλλογος για τα Δικαιώματα των Φιλάθλων Τουρκίας Mark Doidge, Football Supporters Europe, Ερευνητής, Πανεπιστήμιο Μπραίτον[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *