Γιάννης Μώραλης: Ικανοποίηση για την διεξαγωγή και την συμμετοχή στις εκλογές

Στο 29ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (Ζέας 81), στο 100ο Εκλογικό Τμήμα,  στις 11:30 π.μ. άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

«Οι εκλογές είναι  η κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας. Όπως στις 2 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις έτσι και σήμερα,  θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου γιατί στον Πειραιά η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι η συμμετοχή των πολιτών στις εθνικές εκλογές δείχνει να είναι μεγαλύτερη και αυτό είναι σπουδαίο  για τη Δημοκρατία μας, διότι το αποτέλεσμα πρέπει να είναι όσο πιο αντιπροσωπευτικό για όλους  τους Έλληνες», δήλωσε, αφού ψήφισε, ο κ. Μώραλης.

«Εύχομαι η επόμενη μέρα να βρει τη χώρα με μια κυβέρνηση η οποία θα δώσει μια νέα προοπτική, θα χειριστεί τα μεγάλα εθνικά θέματα που είναι ξανά στην επικαιρότητα, θα δημιουργήσει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας και θα υπάρξει  αλληλεγγύη και κανένας αποκλεισμός, αυτά τα οποία δηλαδή ζητούν οι Έλληνες πολίτες εναγωνίως τα τελευταία χρόνια και τα οποία θα πρέπει η όποια κυβέρνηση βγει την επόμενη μέρα να τα υλοποιήσει», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β. Μιχαλολιάκος: Παρουσίαση υποψηφίων της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα παρουσιάσει τους υποψηφίους Κοινοτικούς Συμβούλους της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, του Συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» την Πέμπτη 8 Μαΐου, στις 18:00, στο πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή (τέρμα Αγίου Ελευθερίου). Bio Latest Posts Θοδωρής Ασβεστόπουλος Latest posts by Θοδωρής Ασβεστόπουλος (see all) Γεννηματά: Ανοιχτά πανεπιστήμια[…]

Περισσότερα »

Oral History Projects and How Libraries-Archives Αre Ιnvolved

Bio Latest Posts Θοδωρής Ασβεστόπουλος Latest posts by Θοδωρής Ασβεστόπουλος (see all) Γεννηματά: Ανοιχτά πανεπιστήμια και τέλος στα φαινόμενα ανομίας – 13 Νοεμβρίου 2019 Μητσοτάκης: Η μειονότητα προτεραιότητα στον διάλογο με την Αλβανία – 13 Νοεμβρίου 2019 Άστατος και κατά τόπους βροχερός ο καιρός την Πέμπτη – 13 Νοεμβρίου 2019

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *