Γιάννης Μώραλης: Ικανοποίηση για την διεξαγωγή και την συμμετοχή στις εκλογές

Στο 29ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (Ζέας 81), στο 100ο Εκλογικό Τμήμα,  στις 11:30 π.μ. άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

«Οι εκλογές είναι  η κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας. Όπως στις 2 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις έτσι και σήμερα,  θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου γιατί στον Πειραιά η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι η συμμετοχή των πολιτών στις εθνικές εκλογές δείχνει να είναι μεγαλύτερη και αυτό είναι σπουδαίο  για τη Δημοκρατία μας, διότι το αποτέλεσμα πρέπει να είναι όσο πιο αντιπροσωπευτικό για όλους  τους Έλληνες», δήλωσε, αφού ψήφισε, ο κ. Μώραλης.

«Εύχομαι η επόμενη μέρα να βρει τη χώρα με μια κυβέρνηση η οποία θα δώσει μια νέα προοπτική, θα χειριστεί τα μεγάλα εθνικά θέματα που είναι ξανά στην επικαιρότητα, θα δημιουργήσει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας και θα υπάρξει  αλληλεγγύη και κανένας αποκλεισμός, αυτά τα οποία δηλαδή ζητούν οι Έλληνες πολίτες εναγωνίως τα τελευταία χρόνια και τα οποία θα πρέπει η όποια κυβέρνηση βγει την επόμενη μέρα να τα υλοποιήσει», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Ημερίδα για το πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη 2014-2020”

Ημερίδα για το πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη 2014-2020”, το οποίο αφορά τον πολιτισμό και τα οπτικοακουστικά μέσα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά από το γραφείο “Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας” του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Δήμο Πειραιά, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.[…]

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ στη Μαρίνα Ζέας

Με τη συμμετοχή των Πειραιωτών και των επισκεπτών της πόλης, συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου,  οι οποίες είναι δωρεάν για όλους.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *