Γιάννης Μώραλης: Ικανοποίηση για την διεξαγωγή και την συμμετοχή στις εκλογές

Στο 29ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (Ζέας 81), στο 100ο Εκλογικό Τμήμα,  στις 11:30 π.μ. άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

«Οι εκλογές είναι  η κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας. Όπως στις 2 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις έτσι και σήμερα,  θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου γιατί στον Πειραιά η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι η συμμετοχή των πολιτών στις εθνικές εκλογές δείχνει να είναι μεγαλύτερη και αυτό είναι σπουδαίο  για τη Δημοκρατία μας, διότι το αποτέλεσμα πρέπει να είναι όσο πιο αντιπροσωπευτικό για όλους  τους Έλληνες», δήλωσε, αφού ψήφισε, ο κ. Μώραλης.

«Εύχομαι η επόμενη μέρα να βρει τη χώρα με μια κυβέρνηση η οποία θα δώσει μια νέα προοπτική, θα χειριστεί τα μεγάλα εθνικά θέματα που είναι ξανά στην επικαιρότητα, θα δημιουργήσει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας και θα υπάρξει  αλληλεγγύη και κανένας αποκλεισμός, αυτά τα οποία δηλαδή ζητούν οι Έλληνες πολίτες εναγωνίως τα τελευταία χρόνια και τα οποία θα πρέπει η όποια κυβέρνηση βγει την επόμενη μέρα να τα υλοποιήσει», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι βραβεύσεις των Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ)

Εντονο ερυθρόλευκο χρώμα είχε η 33η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή στην οποία ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βράβευσε τους κορυφαίους την αγωνιστικής περιόδου 2013-14. Ο Ρομπέρτο, ο Τσόρι και ο Κάμπελ ψηφιστήκαν από τους συναδέλφους τους στην κορυφαία 11αδα της περσινής περιόδου, με τον πορτιέρο των πρωταθλητών να συγκεντρώνει και τις[…]

Περισσότερα »

Το 1ο ΕΠΑΛ Νίκαιας βαφτίζεται σε «Παναγιώτης Γιαννάκης»

Σε «Παναγιώτης Γιαννάκης» θα μετονομαστεί το 1Ο ΕΠΑΛ Νίκαιας σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει το σχολείο, ο Δήμος Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη και ο Σύλλογος Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Ιωνικού

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *