Γιάννης Μουζάλας: Η Μόρια είναι η ντροπή της Ευρώπης

Της Κ. Πετούση

Πρέπει να ανησυχούμε όχι όμως να φοβόμαστε, διαμήνυσε μιλώντας στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» του Νίκου Μπαρδούνια, ο βουλευτής του Σύριζα και τέως υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, αναφορικά με την προκλητικότητα της Τουρκίας.

Ειδικότερα, για το προσφυγικό τόνισε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια τεράστια διπλωματική εκστρατεία ώστε να πιεστεί η Ευρώπη να εφαρμόσει την συμφωνία που έχει συνάψει με την Τουρκία.

Σημείωσε δε, ότι η Ευρώπη δεν έχει προχωρήσει στις συμφωνημένες  ενέργειες ώστε να γίνει καλύτερη διαχείριση του προσφυγικού. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναβολή των κέντρων επεξεργασίας (processing centers) που αφορούν στους αιτούντες άσυλο αλλά και στον καταμερισμό των ασυνόδευτών ανήλικων προσφύγων.

«Η Μόρια είναι η ντροπή της Ευρώπης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μουζάλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β. Οικονόμου: Τα σύνορα δεν θα είναι ανεξέλεγκτα για ψευδεπίγραφα ιδεολογήματα

Υπεραμύνθηκε της κυβερνητικής επιλογής να μεταφερθεί η αρμοδιότητα της μεταναστευτικής πολιτικής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου.

Περισσότερα »

Τσίπρας και Καμμένος κοροϊδεύουν από κοινού τους πολίτες

«Πέντε μέρες τώρα ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να εξηγήσει γιατί απέπεμψε τον κ. Κοτζιά που στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών. Kαι όχι τον κ. Καμμένο, που υποτίθεται ότι την πολεμά, αλλά επιτρέπει στα Σκόπια

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *