Γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δ. Πειραιά στο Βεάκειο

H καλοκαιρινή γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά με τον τίτλο: «Μένουμε Ελλάδα»,  πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο στο Βεάκειο θέατρο.

Τα παιδιά τραγούδησαν και χόρεψαν με το δικό τους μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο. Τη γιορτή άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, που ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους με γνωστές μελωδίες.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Χαραλαμπία Ζηλάκου,  χαιρετίζοντας τη γιορτή,  αναφέρθηκε   στον σημαντικό  ρόλο που διαδραματίζει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του κάθε παιδιού και πρόσθεσε: «με γνώμονα τις σύγχρονες αρχές της παιδαγωγικής, καθημερινά υποδεχόμαστε τα παιδιά σας, σε ασφαλείς χώρους με άρτιες υποδομές για να αναπτύξουν όλες τις δεξιότητές τους».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις δράσεις, στις διαλέξεις, στα προγράμματα, στις εκδηλώσεις και στις παραστάσεις που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς από ειδικούς επιστήμονες,  παιδιάτρους,  παιδοψυχολόγους,  κοινωνικούς λειτουργούς,  λoγoπαιδικούς σε θέματα με επίκεντρο το παιδί,    ενισχύοντας – όπως είπε – την ανάπτυξη των παιδιώνκαι  την ενημέρωση των γονιών.

Η κ. Ζηλάκου ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου και συνεχάρη τη Διευθύντρια των Σταθμών κα  Ειρήνη Βασίλαινα, τον Προϊστάμενο κ. Παναγιώτη  Δρούτσα,  το εκπαιδευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και όλους τους συνεργάτες που εργάστηκαν σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση που δείχνετε για να πηγαίνουν μπροστά οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά. Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά με προγραμματισμό, υπευθυνότητα και αγάπη για τα παιδιά του Πειραιά»,

Επίσης, ευχαρίστησε για την προσφορά τους τον Σύμβουλο  του Δημάρχου Βασίλη Καραγιάννη και  τη Φιλαρμονική Ορχήστρα  του Δήμου που με την παρουσία της δίνει ένα άλλο χρώμα στις εκδηλώσεις.

Τέλος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, που όπως υπογράμμισε «υπήρξε για μένα και για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας,  πολύτιμος αρωγός».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επiσκεψη Γιάννη Μώραλη στα Ειδικά Σχολεία του Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Βάλια Κυριαζή – Μώραλη, τον πρώην Δήμαρχο κ. Χρήστο Αγραπίδη, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Νίκο Καλαμακιώτη, τον  Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  κ. Αλέξανδρο Νανόπουλο και τον Σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας[…]

Περισσότερα »

1ο Επιστημονικό Συνέδριο για ΟΤΑ : Κλειδί η προώθηση της περιφερειακής ανάπτυξης

του Νίκου Σηφάκη….. Ακρως επιτυχημένο αποδείχθηκε το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο για τους ΟΤΑ μετά τον Κλεισθένη, στο Καρπενήσι, όπου συμμετείχαν αιρετοί, τεχνοκράτες και υπηρεσιακά στελέχη των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Το Συνέδριο που διεξήχθη την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου σε μία κρίσιμη για την Αυτοδιοίκηση περίοδο, ήταν αναμενόμενο να[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *