Γκιουλέκας: Η ΝΔ προκρίνει την μείωση φόρων και εισφορών

Επιμέλεια Κ. Πετούση

Αντιπαρήλθε των κατηγοριών της αντιπολίτευσης αναφορικά με το κοινωνικό μέρισμα για λιγότερα χρήματα και λιγότερους δικαιούχους, ο κυβερνητικός βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» του Νίκου Μπαρδούνια, έβαλλε κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι η διακυβέρνησή του ήταν αυτή που αύξησε τους φόρους και τις εισφορές και «στραγγάλισε» τον ελληνικό λαό.

Αντίθετα η πολιτική της ΝΔ, σύμφωνα με τον κ. Γκιουλέκα, προκρίνει την μείωση φόρων και εισφορών ενισχύοντας ασθενέστερες οικονομικά κοινωνικές ομάδες.

Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Γκιουλέκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Welt: Ο Σόιμπλε βρίσκεται σε όντως δύσκολη θέση

Η ημερίδα για τις δυνατότητες εξόδου της Ελλάδας στις αγορές, που διοργάνωσε στη Φραγκφούρτη το περιοδικό Economist, δίνει αφορμή στον γερμανικό τύπο για ποικίλες εκτιμήσεις ενόψει του Eurogroup της 15ης Ιουνίου. «Στον αγώνα της για ελάφρυνση του χρέους η Αθήνα», επισημαίνει η Welt στη διαδικτυακή της έκδοση, «έχει πλέον με[…]

Περισσότερα »

Η στρατηγική της κυβέρνησης για κορωνοϊό και προσφυγικό

Σε διπλό μέτωπο καλείται να κινηθεί άμεσα και αποτελεσματικά η κυβέρνηση, δεδομένης αφενός της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού και στη χώρα μας και αφετέρου των εξελίξεων στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, σε συνδυασμό με τις κλιμακούμενες τουρκικές προκλήσεις στα ανατολικά σύνορά μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμοδίους υπουργούς[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *