Γκιουλέκας: Η ΝΔ προκρίνει την μείωση φόρων και εισφορών

Επιμέλεια Κ. Πετούση

Αντιπαρήλθε των κατηγοριών της αντιπολίτευσης αναφορικά με το κοινωνικό μέρισμα για λιγότερα χρήματα και λιγότερους δικαιούχους, ο κυβερνητικός βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» του Νίκου Μπαρδούνια, έβαλλε κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι η διακυβέρνησή του ήταν αυτή που αύξησε τους φόρους και τις εισφορές και «στραγγάλισε» τον ελληνικό λαό.

Αντίθετα η πολιτική της ΝΔ, σύμφωνα με τον κ. Γκιουλέκα, προκρίνει την μείωση φόρων και εισφορών ενισχύοντας ασθενέστερες οικονομικά κοινωνικές ομάδες.

Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Γκιουλέκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Mόνο με λύση στην ονομασία τα Σκόπια θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ”

Για την οικονομία, αλλά και για το ζήτημα της ονομασίας της FYROM, τοποθετήθηκαν στον χαιρετισμό τους, το βράδυ του Σαββάτου, στην κοπή πίτας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Αμανατίδης και ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης. «Η Θεσσαλονίκη είναι στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής» τόνισε ο υφυπουργός[…]

Περισσότερα »

Χ. Τσιλιώτης: Η Β΄ Πειραιά έχει ξεχαστεί από την Πολιτεία

Της Κωνσταντίνας Πετούση «Η Β΄ Πειραιά στερείται οράματος, έχει ξεχαστεί από την Πολιτεία» τόνισε μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Νίκου Παρασκευά και Κωνσταντίνας Πετούση,  ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β΄ Πειραιά και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Χάρης Τσιλιώτης. Έκανε λόγο για την ανάγκη σημαντικών ενεργειών,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *