«Γλυκιά» πρεμιέρα για το κανάλι του ΟΠΑΝ στο YouTube

Με τον πιο… γλυκό τρόπο μας συστήθηκε την Τρίτη (2/12) το τηλεοπτικό κανάλι του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας τού Δήμου Πειραιά.

Το νέο εγχείρημα του ΟΠΑΝ έκανε πρεμιέρα με γλυκιές συνταγές από τον Στέλιο Ροδάκη και στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών που έρχονται σήμερα στις 19:00 είναι προγραμματισμένη εκπομπή κατασκευής χριστουγεννιάτικών στολιδιών.

Η εκπομπή της Τρίτης…

Η προγραμματισμένη για σήμερα προβολή…

Να θυμίσουμε πως το ολοκαίνουριο YouTube κανάλι θα έχει σύντομα τις εξής κατηγορίες:

ΟΠΑΝ Sports. ΟΠΑΝ Culture, ΟΠΑΝ generation, ΟΠΑΝ News και θα προσφέρει προτότυπο βίντεο υλικό για όλες τις ηλικίες.

Με Βίντεο μαγειρικής από γνωστό Σεφ που μας μαγειρεύει εύκολες χριστουγεννιάτικες συνταγές μαζί με τις κόρες του, Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και στολίδια, Χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε συνεργασία με το ΠΜΚΠ.

Μια βόλτα στον Στολισμένο Πειραιά από ψηλά – ακριβώς όπως θα φαίνεται από το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη. Θα στολιστεί για πρώτη φορά από όλους μαζί  -υποβρύχια- η δημοτική πισίνα στα βοτσαλάκια.

Θα τραγουδήσουν όλα τα παιδιά τα κάλαντα από το σπίτι τους, φτιάχνοντας ένα μαγικό βίντεο-κολλάζ, VR εμπειρίες και πολλά ακόμη, έρχονται… από τον ΟΠΑΝ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίπολη: Kηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για διάστημα τριών μηνών κηρύχθηκε η Τρίπολη με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και ύστερα από αίτημα του Δήμου προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μείζον ζήτημα της απομάκρυνσης των απορριμμάτων. Η απόφαση ελήφθη με σκοπό να προστατευθεί η δημόσια υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών της[…]

Περισσότερα »

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Συμβούλιο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά

Συνεδριάζει την Παρασκευή 14-7 στις 19.30 το Συμβούλιο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά (στο Δημοτικό Κατάστημα  της  οδού Δραγάτση 1α), για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης… ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 1ον: Λήψη απόφασης για έγκριση ή μη άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος  με  στοιχεία:[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *