Γρ. Ψαριανός: Κανένα επεισόδιο με τον Στ. Θεοδωράκη

Για κατά φαντασίαν επεισόδιο, με τον Σταύρο Θεοδωράκη, κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός.

Σύμφωνα με τον κ. Ψαριανό «πρόκειται απλώς για έναν έντονο πράγματι διαξιφισμό στο διάδρομο, σε σχέση με κάποια πράγματα αβάσιμα που είπε λίγο νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης στην ομιλία του».

Όπως είπε «δεν υπήρξαν ούτε βρισίδια, ούτε απειλές κλπ. Τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις και περίεργα δημοσιεύματα. Το μόνο που πράγματι ειπώθηκε είναι το “καθένας τώρα το δρόμο του”, από τον Σταύρο Θεοδωράκη».

«Επειδή πολλοί διψάνε για ξεμαλλιάσματα στις γειτονιές από κυράτσες που ουρλιάζουν, τούς παραπέμπουμε στις παλιές ασπρόμαυρες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Εμείς κυράτσες δεν είμαστε», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δούρου: Μη-λύση η επιστράτευση καταστροφικός ο χαρακτήρας των πολιτικών

«Είναι βέβαιο ότι η ανάπτυξη δεν περνά μέσα από επιστρατεύσεις και εκποίηση της δημόσιας περιουσίας. Αλλά από πολιτικές ανάπτυξης με κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη,» επισημαίνει, με ανακοίνωσή της, η Ρένα Δούρου για την απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ. Στη δήλωσή της η κ.Δούρου υπογραμμίζει: «Η κυβέρνηση[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *