Γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ για τα γράμματά στον Άγιο Βασίλη!

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνεχίζουν και φέτος τη δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» παρέχοντας ένα μοναδικό τρόπο έκφρασης στα παιδιά.

Τα κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων έχουν ήδη στηθεί και έως και τις 4 Ιανουαρίου 2019 θα υποδέχονται και πάλι τα γράμματα μικρών προς τον Άγιο Βασίλη, που πέρυσι ξεπέρασαν τα 120.000.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τα τελευταία 27 χρόνια ανταποκρίνονται στο αίτημα να μείνει η ελπίδα των παιδιών ζωντανή και στέλνουν απαντήσεις σε πολλές χιλιάδες από αυτές τις επιστολές.

Σε πολλά παιδιά έρχεται και απάντηση  .
Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος τα Χριστούγεννα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία βοηθάνε τους μικρούς μας φίλους να γράψουν το τέλειο γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να μπει στο https://hohoho.elta.gr/ να κατεβάσει & εκτυπώσει το υλικό για τη δημιουργική απασχόληση ή και μαζί με τα παιδιά να παίξει online Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρ. Βερναρδάκης: Αξιολόγηση των υπαλλήλων στο Δημόσιο

Η συνέντευξη που θα προσμετράτε σε ποσοστό 30%, στη διαδικασία αξιολόγησης, οι τίτλοι σπουδών και η εργασιακή εμπειρία, θα αποτελέσουν τα βασικά εργαλεία για την επιλογή των στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορος Βερναρδάκης μιλώντας στην πρωινή Ενημέρωση ΕΡΤ με τους Μαριλένα Κατσίμη και Γιάννη Δάρρα τόνισε ότι «η συνέντευξη θα είναι δημόσια, στα πρότυπα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *