ΓΣΕΕ: Πανελλαδική 24ωρη απεργία για την 1η Μάη

Στην προκήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας για την Παρασκευή 1η Μαΐου 2020, προκειμένου η εργατική τάξη να αποτείνει φόρο τιμής στην ιστορία, τους αγώνες και τους νεκρούς της αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση έχει εκτείνει τα περιοριστικά μέτρα – που περιλαμβάνουν και τις συναθροίσεις- έως τις 4 Μαΐου, μεταφέροντας όλες τις σχετιζόμενες εκδηλώσεις για την επόμενη εβδομάδα.

Πάντως σύμφωνα η ΓΣΕΕ στην ανακοίνωση της καλεί τις οργανώσεις  μέλη μας να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις μνήμης και τιμής (κατάθεση στεφάνων σε μνημεία αγωνιστών, κ.λ.π), τηρουμένων με θρησκευτική ευλάβεια των μέτρων προστασίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης που έχει αποφασίσει η πολιτεία και οι υγειονομικές αρχές για την προστασία της δημόσιας υγείας.

naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ν. Μαζιώτης: «Η διεκδίκηση του ενός είναι και διεκδίκηση όλων»

Με άλλο ένα κείμενο αυτή τη φορά αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό τον οποίο χαρακτηρίζει ότι «είναι ένας από εμάς» κάνει την επανεμφάνιση του ο Νίκος Μαζιώτης από τις φυλακές Διαβατών. Για μία ακόμα φορά στρέφεται εναντίον των φυλακών τύπου Γ «με τις ειδικές συνθήκες κράτησης που προορίζονται πρωτίστως για[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *