Η Αικ. Σακελλαροπούλου νέα πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας

H Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι η νέα πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, με απόφαση του υπουργικού Συμβουλίου. Είχε προηγηθεί πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου.

Η κ. Σακελλαροπούλου είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΣτΕ και ήταν ψηλά στην επετηρίδα.

Ως νέοι αντιπρόεδροι στο Συμβούλιο της Επικρατείας επελέγησαν οι σύμβουλοι του ΣτΕ Δημήτριος Σκαλτσούνης και ο Μιχάλης Πικραμένος ο οποίος είναι μεν χαμηλά στη δικαστική επετηρίδα αλλά θεωρείται από τους πλέον αξιόλογους δικαστές και επιπλέον ήταν στην τριάδα της επιλογής και από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Για τις θέσεις των αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου επελέγησαν οι Ιωσήφ Τσαλαγανίδης , και οι αρεοπαγίτες Ειρήνη Καλού και Δήμητρα Κοκκοτίνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αττική: Νέα μέτρα… Τηλεργασία – Και όχι περιττές μετακινήσεις

Σήμα συναγερμού, ειδικά για την Αττική και συγκεκριμένα δημοτικά διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας, έστειλαν στη διάρκεια της σημερινής τακτικής σύσκεψης για την πορεία της επιδημίας ο

Περισσότερα »

Αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων το 2015

Με αύξηση +5,7% των διεθνών αεροπορικών αφίξεων έκλεισε συνολικά το 2015, σε σχέση με το σύνολο του 2014, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία από τα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας. Συγκεκριμένα, σε σχέση με το 2014, κατεγράφησαν 843 χιλιάδες επιπλέον διεθνείς αεροπορικές αφίξεις, ξεπερνώντας τα 15,5 εκατ. συνολικά. Πιο αναλυτικά, κατά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *