Η «Ανταρσία στο Λιμάνι» για τον Συνδυασμό της «Ελληνικής Αυγής»

Με ανακοίνωσή του ο Δημοτικός Συνδυασμός Πειραιά «Ανταρσία στο Λιμάνι» απαντά στις «απειλές» όπως τις χαρακτηρίζει του Δημοτικού Συμβούλου της «Ελληνικής Αυγής» Γ. Δεμέστιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ανταρσίας στο Λιμάνι»:

«Με απειλές “… είναι η τελευταία φορά που τα λέει αυτά…” επιτέθηκε ο Γ. Δεμέστιχας, εκπρόσωπος της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ, στον επικεφαλής της ” Ανταρσία στο Λιμάνι” Θανάση Διαβολάκη στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο. Νωρίτερα, για μια ακόμη φορά, η “Ανταρσία στο Λιμάνι” ζήτησε πολιτική απόφαση αποπομπής των νεοναζί από το Δ.Σ.

Επιτέθηκε, επίσης, με ύβρεις σε αντιδήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους, με την ανοχή του προέδρου του ΔΣ και της Δημοτικής Αρχής.

Έντονη ήταν η αντίδραση από την “Λαϊκή Συσπείρωση” και την παράταξη “Πειραιάς για Όλους” από την οποία αναρτήθηκε η εικόνα της φωτογραφίας κατά την ώρα της συνεδρίασης.

Τα εργατικά σωματεία, οι φοιτητικοί σύλλογοι, κόμματα και συλλογικότητες της πόλης, όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες να απαιτήσουμε να φύγουν από το Δημοτικό Συμβούλιο οι εκπρόσωποι της εγκληματικής συμμορίας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής

Η τήρηση του θεσμικού πλαισίου σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται ποσόστωση καταβολής 70 – 30 μεταξύ πανελλαδικών και περιφερειακών μέσων ενημέρωσης βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά. Ειδικότερα ο Ν. Παππάς αναφέρθηκε στην ανάγκη[…]

Περισσότερα »

Γ. Πατούλης: Να θωρακίσουμε τη χώρα απέναντι στις φυσικές καταστροφές

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης παραβρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο τρισάγιο που τελέστηκε στη μνήμη των 99 θυμάτων των πυρκαγιών της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική από τον Οικουμενικό

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *