Η Αστυνομική βία σε Ελλάδα και Γαλλία

‘Η Αστυνομία δεν είναι κράτος , και έτσι πρέπει να πορεύεται και να λειτουργεί” υποστήριξε μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή ”Λαϊκή Αγορά” το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Βασίλης Κούτσικος.
Παράλληλα το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής Σοφία Βαγενά, αφού είπε χαρακτηριστικά πως η Αστυνομία πρέπει να ενεργεί περισσότερο προληπτικά και λιγότερο κατασταλτικά, τόνισε ότι δεν είναι δίκαιο να απολογούνται για τις πράξεις τους τα εκτελεστικά όργανα, αλλά αυτοί οι οποίοι δίνουν τις εντολές.
Για την έξαρση της Αστυνομικής Βίας στο Παρίσι καθώς και για τον τρόπο των νομοθετικών διαδικασιών που επικρατεί στην Γαλλία μίλησε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή ”Λαϊκή Αγορά” ο Πανεπιστημιακός Καθηγητής Νίκος Γραικός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λαβρόφ: Προειδοποίηση σε ΗΠΑ για τους τουρκικούς S-400

Αναφερόμενος στην επιθυμία της Τουρκίας να αγοράσει τους ρωσικούς πυραύλους S-400, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας επέκρινε τις ΗΠΑ για προσπάθεια πίεσης στις χώρες που επιθυμούν ρωσικά όπλα. «Δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε τελεσίδικα και απειλές» ανέφερε ο Σεργκέι Λαβρόφ σε ομιλία του σε φόρουμ για τη νεολαία. «Οι χώρες δεν θα[…]

Περισσότερα »

Κλειστός ο Σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα

Κλειστός θα είναι από τις 4 το απόγευμα ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις. Ο σταθμός θα ανοίξει και πάλι με νεότερη εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *