Η Ελλάδα κλείνει τα σύνορα σε πολίτες εκτός ΕΕ

Την απαγόρευση εισόδου σε πολίτες που δεν είναι Έλληνες ή από χώρες της ΕΕ για περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσης, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη στις 6 το πρωί δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα μας πολίτες που δεν είναι Έλληνες ή από χώρες της ΕΕ.

Δεν μπορούν να έλθουν στην Ελλάδα πολίτες χωρών εκτός ΕΕ, παρά μόνο για απολύτως αναγκαία συνθήκη, που σχετίζεται αποκλειστικά για επείγουσα εργασία ή οικογένεια.

«Έλληνες και αλλοδαποί από χώρες της ΕΕ μπορούν να εισέλθουν στη χώρα, αλλά με την ηχηρή σύσταση πως θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για 14 μέρες», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Επίσης, υπογράμμισε πως όσοι βρίσκονται στη χώρα μας θα πρέπει να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στο εσωτερικό.

Ιδιαίτερη προσοχή επέστησε στους ταξιδιώτες που έρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

tanea.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θ. Καράογλου στο Κανάλι Ένα: Η ΝΔ (για την Novartis) δεν έχει να κρύψει τίποτα

Επιμέλεια Κ.Πετούση…  «Η ΝΔ δεν προσπαθεί να κρύψει κάτι, δεν αισθάνεται ότι έχει κάτι να κρύψει» τόνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Καράογλου, κληθείς να σχολιάσει στο Κανάλι Ένα

Περισσότερα »

Μεϊμαράκης: Θέλουμε Συμφωνία για την Ελλάδα στο ευρώ  

Δίνουμε την εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση να υπογράψει την συμφωνία, ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην πρώτη του εμφάνιση στην Βουλή ως πρόεδρος της ΝΔ σε μία ομιλία που κινήθηκε σε συναινετικούς τόνους προς χάρη της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ. Ασκώντας κριτική στην Κυβέρνηση υποστήριξε ότι κανένας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *