Η Ιωνίδειος στην εθελοντική ομάδα «Hellas Covid19 printing supplies»

H Ιωνίδειος Σχολή Πειραιά συμμετέχει ενεργά στην εθελοντική  ομάδα «Hellas Covid19 printing supplies»

Στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook η υποδιευθύντρια της Σχολής σημειώνει ότι:

«…Όλοι μαζί μπορούμε!… Μπορεί το σχολείο να παραμένει κλειστό, ο τρισδιάστατος εκτυπωτής μας όμως λειτουργεί ασταμάτητα!

Το σχολείο μας συμμετέχει στην εθελοντική ομάδα «Hellas Covid19 printing supplies», όπου περίπου 400 κάτοχοι τρισδιάστατων εκτυπωτών συντονίζονται εθελοντικά, προκειμένου να φτιάξουμε μάσκες προστασίας για το υγειονομικό προσωπικό της χώρας…

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, μένοντας πάντα σπίτι! Οι πρώτες μάσκες προστασίας είναι έτοιμες και συνεχίζουμε!….»

Εκ μέρους των Αποφοίτων της Ιωνιδείου ευχαριστούμε θερμά το σχολείο και τους ανθρώπους του για την συμβολή τους σε όλα τα επίπεδα, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.. Η Ιωνίδειος μας κάνει περήφανους ακόμη και στις δύσκολες στιγμές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4η Έκθεση για Υπηρεσίες Internet Web World Expo 2014

Αν ετοιμάζεστε να αποφασίσετε για τον συνεργάτη που θα σας κατασκευάσει το eshop ή την ιστοσελίδα σας επισκευθείτε πρώτα την Web World Expo 2014. Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες που παρέχουν όλο το φάσμα των υπηρεσιών για την παρουσία και την προβολή στο internet και μπορείτε να τους γνωρίσετε, να ζητήσετε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *