Η Ιπποδάμειος Αγορά στη συνάντηση Αντωνάκου – Μανεσιώτη

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν στις 24 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Νίκος Μανεσιώτης με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά  Σταυρούλα Αντωνάκου, στην οποία παρευρέθηκαν η Β’ Αντιπρόεδρος Μ. Πιττάκη, ο Γ’ Αντιπρόεδρος Ε. Κορκίδης, ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Θ. Καπράλος, ο Ταμίας Α. Μασουρίδης και ο σύμβουλος της Αντιπεριφερειάρχη Θ. Ανδρίτσος.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αντιπεριφέρειας Πειραιά με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς, για ζητήματα που αφορούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και άλλα θέματα της πόλης που είναι συνυφασμένα με την πειραϊκή επιχειρηματικότητα, τη βιωσιμότητα και την εύρυθμη λειτουργία των πειραϊκών επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, τέθηκε προς συζήτηση η εξέλιξη του έργου δημιουργίας της Ιπποδάμειας Κεντρικής Αγοράς Τροφίμων στο παλαιό αμαξοστάσιο της ΣΤΑ.ΣΥ., η ανάγκη εκπόνησης μιας νέας κυκλοφοριακής μελέτης για τον Πειραιά, η πορεία των έργων έλευσης του τραμ και του μετρό στον Πειραιά, όπως επίσης και ο έγκαιρος σχεδιασμός και προγραμματισμός ελκυστικών δράσεων και γιορτινών εκδηλώσεων για την προσέλευση καταναλωτών την περίοδο των γιορτών και για την προβολή της πόλης μας.

Ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και αμφότερες οι πλευρές τόνισαν την σημασία συνέχισης της στενής εποικοδομητικής συνεργασίας και επικοινωνίας της Αντιπεριφέρειας Πειραιά και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, με σκοπό την ανάδειξη, την δραστηριοποίηση του Πειραιά και την τόνωση της τοπικής αγοράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρετώδεις διαπραγματεύσεις για τεχνική συμφωνία πριν από το Eurogroup

Αγώνα δρόμου για την επίτευξη μιας κατ’ αρχήν συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο (staff level agreement) δίνουν κυβέρνηση και θεσμοί που θα επιτρέψει στο Eurogroup της Δευτέρας να συζητήσει την ελάφρυνση του χρέους, πέραν των βραχυπρόθεσμων μέτρων, κι ενώ είναι σαφές πλέον ότι η τελική συμφωνία παραπέμπεται για αργότερα. Οι διαπραγματεύσεις[…]

Περισσότερα »

Διάσκεψη για χρέος θα ζητήσουμε από Ντάισελμπλουμ

Η σύγκληση διεθνούς διάσκεψης για το χρέος αποτελεί επιδίωξη της κυβέρνησης, και το θέμα θα τεθεί και στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ και τον επικεφαλής του Euroworking Group, Τόμας Βίζερ, την Παρασκευή. Αυτό ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα, επίσης, με[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *