Η Ιπποδάμειος Αγορά στη συνάντηση Αντωνάκου – Μανεσιώτη

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν στις 24 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Νίκος Μανεσιώτης με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά  Σταυρούλα Αντωνάκου, στην οποία παρευρέθηκαν η Β’ Αντιπρόεδρος Μ. Πιττάκη, ο Γ’ Αντιπρόεδρος Ε. Κορκίδης, ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Θ. Καπράλος, ο Ταμίας Α. Μασουρίδης και ο σύμβουλος της Αντιπεριφερειάρχη Θ. Ανδρίτσος.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αντιπεριφέρειας Πειραιά με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς, για ζητήματα που αφορούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και άλλα θέματα της πόλης που είναι συνυφασμένα με την πειραϊκή επιχειρηματικότητα, τη βιωσιμότητα και την εύρυθμη λειτουργία των πειραϊκών επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, τέθηκε προς συζήτηση η εξέλιξη του έργου δημιουργίας της Ιπποδάμειας Κεντρικής Αγοράς Τροφίμων στο παλαιό αμαξοστάσιο της ΣΤΑ.ΣΥ., η ανάγκη εκπόνησης μιας νέας κυκλοφοριακής μελέτης για τον Πειραιά, η πορεία των έργων έλευσης του τραμ και του μετρό στον Πειραιά, όπως επίσης και ο έγκαιρος σχεδιασμός και προγραμματισμός ελκυστικών δράσεων και γιορτινών εκδηλώσεων για την προσέλευση καταναλωτών την περίοδο των γιορτών και για την προβολή της πόλης μας.

Ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και αμφότερες οι πλευρές τόνισαν την σημασία συνέχισης της στενής εποικοδομητικής συνεργασίας και επικοινωνίας της Αντιπεριφέρειας Πειραιά και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, με σκοπό την ανάδειξη, την δραστηριοποίηση του Πειραιά και την τόνωση της τοπικής αγοράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Χρυσές εποχές» για ευρωζώνη… αβεβαιότητα για Ελλάδα

Ο γερμανικός Τύπος εστιάζει στις εαρινές οικονομικές προβλέψεις που παρουσίασε η Κομισιόν στις Βρυξέλλες. Σχολιάζοντας τα νέα στοιχεία, η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt στην ηλεκτρονική της έκδοση κάνει λόγο για «Χρυσές εποχές για την ευρωζώνη», επισημαίνοντας ότι «η οικονομική ανάπτυξη παίρνει νέα ώθηση σύμφωνα με την Κομισιόν. Με αυτόν τον τρόπο[…]

Περισσότερα »

Στο 25% του ΑΕΠ το μέγεθος της αδήλωτης οικονομίας

Στο εξωπραγματικό ποσοστό 25% του ΑΕΠ εκτιμάται το μέγεθος της αδήλωτης οικονομίας στην Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση η οποία καταρτίστηκε υπό την αιγίδα της ΔΟΕ και επικυρώθηκε από τους κοινωνικούς εταίρους (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ) και το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την Τετάρτη, στην Αθήνα. Σε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *