Ι. Μ. Πειραιώς: Συναυλία κατά της Φτώχειας την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου

Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, με στόχο την καλύτερη και ουσιαστικότερη αντιμετώπιση καθημερινών αναγκών πασχόντων συνανθρώπων μας διοργανώνει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μεγάλη Συναυλία κατά της Φτώχειας, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιώς.

Ο Ηλίας Βρεττός, η Ερωφίλη, Αφεντούλα Ραζέλη, η Χριστίνα Σάλτη, το παραδοσιακό συγκρότημα «Σμύρνα» και η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, θα ενώσουν τις φωνές τους με μοναδικό κίνητρο την ανακούφιση χιλιάδων συνανθρώπων μας οι οποίοι προσπαθούν με αξιοπρέπεια να επιβιώσουν κάτω από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αρκετές φορές αγγίζουν τα όρια της εξαθλίωσης. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Δημοσιογράφος Θανάσης Πάτρας.

Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα για μια ουσιαστική κίνηση με συγκεκριμένο σκοπό.

“Στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας, υποστηρίζουμε την προσπάθεια των εκατοντάδων εθελοντών οι οποίοι σε καθημερινή βάση προσφέρουν τον εαυτό τους, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αναγκών χιλιάδων συνανθρώπων μέσα από τις υποδομές της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι σε καθημερινή βάση προσφέρονται περίπου 7.500 μερίδες φαγητού από τα συσσίτια της τοπικής μας Εκκλησίας. Στην διοργάνωση αυτή, σας καλούμε να σταθείτε αρωγοί και ενεργοί συμπαραστάτες.” Τονίζει η Ι. Μητρόπολη Πειραιώς σε ανακοινωσή της

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη του Δήμου Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βιβλίο: “Μια ανάσα μόνο” του Πολυχρόνη Κουτσάκη

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Με το Κρατικό Βραβείο Εφηβικού-Νεανικού βιβλίου τιμήθηκε πριν λίγες μέρες το “Μια ανάσα μόνο” του Πολυχρόνη Κουτσάκη (εκδ. Πατάκη). Πρόκειται για το δεύτερο μυθιστόρημα του από την “Τριλογία της Κρήτης” που ξεκίνησε με το “Καιρός για ήρωες” ενώ ολοκληρώνεται με το βιβλίο “Δεν είσαι εδώ”. Ο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *