Ι. Μπαλτζώης: Εισέρχονται στη χώρα μας τζιχαντιστές

Επιμέλεια Κωνσταντίνα Πετούση

Φόβους ότι πλέον εισέρχονται στην χώρα μας τζιχαντιστές, εξέφρασε μιλώντας στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» του Ν. Μπαρδούνια,  ο αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης, με φόντο τις μεταναστευτικές ροές, γεγονός που εξάλλου επιβεβαίωσε ο υπουργός ΠτΠ Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι την τελευταία τριετία έχουν συλληφθεί 7 άτομα που χαρακτηρίζονται ύποπτοι για τζιχαντιστική δράση.

Ο κ. Μπαλτζώης μίλησε για ένα σαφές σχέδιο του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, προκειμένου να αυξήσει την πίεση σε Ελλάδα και Ευρώπη για την συμμετοχή του στις γεωτρήσεις της Ανατολικής Μεσογείου.

Μιλώντας παράλληλα για την Frontex, τόνισε ότι είναι μια υπηρεσία καταγραφής των μεταναστών, με σκοπό την επιστροφή τους στην χώρα υποδοχής, εφόσον δεν γίνουν δεκτοί από άλλα ευρωπαϊκά κράτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα του προγράμματος… δύσκολα για τον ΣΥΡΙΖΑ

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία κατάρτισης του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν μένουν πολλές εβδομάδες ως την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, οπότε και αναμένεται να παρουσιάσει ένα «κοστολογημένο πρόγραμμα εξουσίας». Ωστόσο, παρότι η κατάρτιση του προγράμματος έχει μπει σε τελικό στάδιο, οι διαφωνίες παραμένουν και η[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *