Η πλατφόρμα «staellinika» χρήσιμο εργαλείο στα χέρια της ομογένειας

Με τον πρεσβευτή του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, Ανάρ Χουσεϊνοφ (Anar Huseynov) συναντήθηκε χθες Πέμπτη ο υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Βλάσης.

Ο Αζέρος πρέσβης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Εξωτερικών, αναφέρθηκε στις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, υπογραμμίζοντας τις δυνατότητες εμβάθυνσης και ενίσχυσης της συνεργασίας σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα σε θέματα Διασποράς.

Από την πλευρά του, ο κ. Βλάσης παρουσίασε τους άξονες της πολιτικής της Ελλάδας για τους Απόδημους και πώς αυτή αναπτύσσεται στις νέες συνθήκες αντιμετώπισης της πανδημίας.

Έκανε ιδιαίτερη μνεία, όπως επισημαίνεται, στη διδασκαλία των ελληνικών και ειδικότερα στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα «staellinika», ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια της ομογένειας για την εξ αποστάσεως εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έσόδα της παράστασης «Καλιγούλας» για την αποκατάσταση της υγείας του Σαμψάκη – Μπακόπουλου

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά και η Stefi and Lynx Α.Ε. αποφάσισαν, μέρος του συνόλου των εσόδων της παράστασης «Καλιγούλας» που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Περισσότερα »

ΚΘΒΕ: Ο Καλλιτεχνικός Προγραμματισμός 2018 – 2019

“Τη χρονιά που έρχεται το Κ.Θ.Β.Ε. οφείλει να κάνει ένα βήμα ακόμη. Περνώντας πια από τις συμπληγάδες, να βγει στην ανοιχτή θάλασσα της Τέχνης με αισιοδοξία και σχέδιο. Το θέμα του φετινού ρεπερτορίου καθρεφτίζεται στη φράση «η σπίθα της ζωής»…” Αυτό τόνισε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής  του ΚΘΒΕ Γιάννης Αναστασάκης παρουσιάζοντας τον Καλλιτεχνικό Προγραμματισμό[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *