Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της HELMEPA

Παρουσία Επιτίμων Μελών, Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Προέδρου της Ουκρανικής ΜΕΡΑ – UKRMEPA και του προσωπικού της Γραμματείας της HELMEPA, ο Πρόεδρος Δρ. Γεώργιος Γράτσος «έκοψε» την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, στα γραφεία της. 

Ο Πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους υγεία και προκοπή για το νέο χρόνο και ευχαρίστησε τον Γενικό Διευθυντή κ. Δημήτρη Μητσάτσο και τα στελέχη της Γραμματείας της HELMEPA για τις προσπάθειες τους.

Κλείνοντας ευχήθηκε να συνεχίσει η ένωση το έργο της με την ίδια δυναμικότητα, παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η πρώτη του έτους συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για την ιστορία να αναφερθεί ότι ο τυχερός που κέρδισε το «φλουρί» ήταν ο κος Μιχάλης Δαλακούρας, Αναπληρωτής Ταμίας του ΔΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πληρώνετε με κάρτες για να μειωθούν οι φόροι

Νέα πολιτική ρότα με υποσχέσεις για μειώσεις φορολογικών βαρών όσο υπερκαλύπτονται οι στόχοι του Μνημονίου, αυξάνονται τα έσοδα και ειδικά ο ΦΠΑ χαράσσει η κυβέρνηση Τσίπρα για τη διετία 2017 – 2018, σύμφωνα με Το Βήμα. Μετά τη διανομή του βοηθήματος στους χαμηλοσυνταξιούχους και το «πάγωμα» της αύξησης συντελεστών ΦΠΑ[…]

Περισσότερα »

Χάνουμε ετησίως 7,5 δισ. ευρώ από ανείσπρακτο ΦΠΑ

Στα 7,5 δισ. ευρώ τοποθετεί τις ετήσιες απώλειες του ελληνικού προϋπολογισμού από τον ΦΠΑ που δεν αποδίδεται ειδική μελέτη του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ). Υπολογίζοντας το έλλειμμα του ΦΠΑ, δηλαδή τη διαφορά ανάμεσα στα πραγματικά έσοδα από τον ΦΠΑ και στα δυνητικά έσοδα από τον ΦΠΑ όπως υπολογίζονται[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *