Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της HELMEPA

Παρουσία Επιτίμων Μελών, Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Προέδρου της Ουκρανικής ΜΕΡΑ – UKRMEPA και του προσωπικού της Γραμματείας της HELMEPA, ο Πρόεδρος Δρ. Γεώργιος Γράτσος «έκοψε» την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, στα γραφεία της. 

Ο Πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους υγεία και προκοπή για το νέο χρόνο και ευχαρίστησε τον Γενικό Διευθυντή κ. Δημήτρη Μητσάτσο και τα στελέχη της Γραμματείας της HELMEPA για τις προσπάθειες τους.

Κλείνοντας ευχήθηκε να συνεχίσει η ένωση το έργο της με την ίδια δυναμικότητα, παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η πρώτη του έτους συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για την ιστορία να αναφερθεί ότι ο τυχερός που κέρδισε το «φλουρί» ήταν ο κος Μιχάλης Δαλακούρας, Αναπληρωτής Ταμίας του ΔΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντίστροφη μέτρηση στους διεθνείς διαγωνισμούς για τα πετρέλαια

Από μέρα σε μέρα, ίσως και εντός της εβδομάδας, αναμένεται η δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Ε.Ε. των δύο διεθνών διαγωνισμών για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος των δικαιωμάτων παραχώρησης έρευνας και εκμετάλλευσης στα τρία θαλάσσια «οικόπεδα» της Κρήτης και του Ιονίου. Αυτό έκανε γνωστό στη διάρκεια του συνεδρίου Balkans Petroleum[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *