Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της HELMEPA

Παρουσία Επιτίμων Μελών, Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Προέδρου της Ουκρανικής ΜΕΡΑ – UKRMEPA και του προσωπικού της Γραμματείας της HELMEPA, ο Πρόεδρος Δρ. Γεώργιος Γράτσος «έκοψε» την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, στα γραφεία της. 

Ο Πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους υγεία και προκοπή για το νέο χρόνο και ευχαρίστησε τον Γενικό Διευθυντή κ. Δημήτρη Μητσάτσο και τα στελέχη της Γραμματείας της HELMEPA για τις προσπάθειες τους.

Κλείνοντας ευχήθηκε να συνεχίσει η ένωση το έργο της με την ίδια δυναμικότητα, παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η πρώτη του έτους συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για την ιστορία να αναφερθεί ότι ο τυχερός που κέρδισε το «φλουρί» ήταν ο κος Μιχάλης Δαλακούρας, Αναπληρωτής Ταμίας του ΔΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

120 δόσεις: Κατατέθηκε η τροπολογία για τον ακατάσχετο λογαριασμό

Ολα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουν οι οφειλέτες για τις 120 δόσεις περιλαμβάνει η τροπολογία για το ακατάσχετο, που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας και Χρήστος Μαντάς και λίγο πριν ψηφιστεί η ρύθμιση. Η τροπολογία έγινε δεκτή από τους υπουργούς Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου. Δίνει[…]

Περισσότερα »

Οι οίκοι αξιολόγησης επιτάχυναν τη χρεοκοπία

Όταν μέσα σε τρία χρόνια οι τρεις μεγάλοι οίκοι πιστοληπτικής αξιολόγησης (Moody’s, Fitch και Standard&Poor’s) προχώρησαν σε 33 ανακοινώσεις υποβάθμισης ή προειδοποιήσεις για μελλοντική υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας, είναι λογικό αρκετοί να πιστεύουν ότι η στάση τους ήταν ένα σαφές παράδειγμα αυτοεκπληρούμενης προφητείας για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *