Η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Πειραιά

Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, αλλά και ο προϋπολογισμός της νέας περιόδου από τα ποδοσφαιρικά σωματεία που έδωσαν το παρόν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Πειραιά με εξαίρεση τον ΑΟ Καραβά που ψήφισε «παρών».
Στη συζήτηση κυριάρχησαν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία, που κατ’ επέκταση χρωστούν με τη σειρά τους τις συνδρομές στην ΕΠΣ Πειραιά, αλλά και το γηπεδικό πρόβλημα που μεγάλωσε καθώς δεν έχει παραδοθεί ακόμη το γήπεδο του ΣΕΦ.
Τονίστηκε από όλους η τεράστια προσφορά του Ολυμπιακού και του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με έξοδα του οποίου, άλλωστε, ανακατασκευάστηκε το γήπεδο Καμινίων και ο Γ.Γ. της ΕΠΣΠ, Γιάννης Σπάθας υπογράμμισε πως στο προσεχές διάστημα θα ζητηθεί συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη για να του ζητηθεί εκ νέου βοήθεια για τη νέα σεζόν

Στη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κωσταράκος», έδωσαν το παρών ο Αντιπρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακό ΣΦΠ, Μιχάλης Υδραίος και Χριστίνα Τσιλιγκίρη που είναι υποψήφια βουλευτής στη Β’ Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ και αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά  Στέλιος Μπρατσόλης καθώς και ο βετεράνος Πειραιώτης αθλητικός συντάκτης,  Γιώργος Αρκουλής.
Περισσότερα στο επισυναπτόμενο βίντεο της WEB TV της ιστοσελίδας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση Γιάννη Μώραλη με τον Πρέσβη της Ινδονησίας

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε σήμερα, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Πειραιά, με τον Πρέσβη της Ινδονησίας στην Ελλάδα κ. Ferry Adamhar. Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως σε θέματα ναυτιλίας και ενίσχυσης των σχέσεων ανάμεσα στους δύο λαούς, αλλά και σε πόλεις, όπως ο  Πειραιάς και η Τζακάρτα. Παρών στην συνάντηση ήταν και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *