Οι ζωδιακοί κύκλοι δείχνουν πως θα εξελιχθεί η ζωή μας σε κάθε τομέα

Γράφει η Μαΐρα…

Πρώτος Οίκος: δείχνει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται το άτομο και τι συνθήκες επικρατούν στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Δεύτερος Οίκος: Συνδέεται με το χρήμα και την ύλη.  Δείχνει αν θα βγάζει εύκολα χρήματα ή αν θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά για να τα αποκτήσει.

Τρίτος Οίκος: Σχετίζεται με την επικοινωνία, τα ταξίδια και την προσαρμοστικότητα του ατόμου.

Τέταρτος Οίκος: Συμβολίζει το σπίτι και τα παιδικά χρόνια.  Επίσης δείχνει τα κληρονομικά μας χαρίσματα και ελαττώματα.

Πέμπτος Οίκος: Συνδέεται με τις ερωτικές σχέσεις, σχετικά με τον τρόπο που δείχνει την αγάπη.  Επίσης παραδοσιακά, αντιπροσωπεύει τον οίκο των παιδιών.

Έκτος Οίκος: Αφορά την επαγγελματική πρόοδο του ατόμου και κατά πόσο αρμονικές θα είναι οι συνεργασίες του ατόμου.

Έβδομος Οίκος: Σχετίζεται με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει το άτομο για να είναι ευτυχισμένο.  Από αυτόν τον οίκο καταλαβαίνουμε την εξέλιξη, την προσαρμογή και την ποιότητα των ερωτικών μας σχέσεων.

Όγδοος Οίκος: Σχετίζεται με κληρονομιές και ακίνητα και εκφράζει την σεξουαλικότητα του ατόμου.  Δείχνει τις θυσίες που κάνουμε για να γίνουμε ένα με το ταίρι μας.

Ένατος Οίκος: Μας δίνει πληροφορίες για νομικά έγγραφα, δικαστήρια, σπουδές και ανώτερη εκπαίδευση.

Δέκατος Οίκος: Αντιπροσωπεύει τις φιλοδοξίες, την καριέρα, την επαγγελματική αναγνώριση.  Είναι οι προσπάθειες που κάνουμε για να πετύχουμε σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ενδέκατος Οίκος: Δίνει πληροφορίες για τους φίλους, τις επιθυμίες και τις ελπίδες μας.

Δωδέκατος Οίκος: Σχετίζεται με απωθημένα ή πράγματα που δεν θέλουμε να παραδεχτούμε.  Επίσης σχετίζεται με το κάρμα μας.

maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Λ.Γιώρκας διασκευάζει μαζί με τον Κ. Τουρνά το θρυλικό «Έλα Ήλιε Μου»

H νέα κυκλοφορία του Λούκα Γιώρκα «Έλα Ήλιε μου», συνδέει το χθες με το σήμερα και αποτελεί μια συνεργασία- έκπληξη με τον Κώστα Τουρνά. Το «Έλα Ήλιε μου» κυκλοφόρησε το 1971 σε μουσική Κώστα Τουρνά και στίχους Κώστα Τουρνά και Ρόμπερτ Γουίλιαμς. Η διασκευή του τραγουδιού κυκλοφορεί από την Cobalt[…]

Περισσότερα »

Στις 6 Ιουνίου η Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές κίνημα και συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί για έβδομη συνεχή φορά στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 6 Ιουνίου. Η απόλυτα ειρηνική γιορτή για την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης, ενάντια στην κουλτούρα του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *