Οι ζωδιακοί κύκλοι δείχνουν πως θα εξελιχθεί η ζωή μας σε κάθε τομέα

Γράφει η Μαΐρα…

Πρώτος Οίκος: δείχνει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται το άτομο και τι συνθήκες επικρατούν στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Δεύτερος Οίκος: Συνδέεται με το χρήμα και την ύλη.  Δείχνει αν θα βγάζει εύκολα χρήματα ή αν θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά για να τα αποκτήσει.

Τρίτος Οίκος: Σχετίζεται με την επικοινωνία, τα ταξίδια και την προσαρμοστικότητα του ατόμου.

Τέταρτος Οίκος: Συμβολίζει το σπίτι και τα παιδικά χρόνια.  Επίσης δείχνει τα κληρονομικά μας χαρίσματα και ελαττώματα.

Πέμπτος Οίκος: Συνδέεται με τις ερωτικές σχέσεις, σχετικά με τον τρόπο που δείχνει την αγάπη.  Επίσης παραδοσιακά, αντιπροσωπεύει τον οίκο των παιδιών.

Έκτος Οίκος: Αφορά την επαγγελματική πρόοδο του ατόμου και κατά πόσο αρμονικές θα είναι οι συνεργασίες του ατόμου.

Έβδομος Οίκος: Σχετίζεται με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει το άτομο για να είναι ευτυχισμένο.  Από αυτόν τον οίκο καταλαβαίνουμε την εξέλιξη, την προσαρμογή και την ποιότητα των ερωτικών μας σχέσεων.

Όγδοος Οίκος: Σχετίζεται με κληρονομιές και ακίνητα και εκφράζει την σεξουαλικότητα του ατόμου.  Δείχνει τις θυσίες που κάνουμε για να γίνουμε ένα με το ταίρι μας.

Ένατος Οίκος: Μας δίνει πληροφορίες για νομικά έγγραφα, δικαστήρια, σπουδές και ανώτερη εκπαίδευση.

Δέκατος Οίκος: Αντιπροσωπεύει τις φιλοδοξίες, την καριέρα, την επαγγελματική αναγνώριση.  Είναι οι προσπάθειες που κάνουμε για να πετύχουμε σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ενδέκατος Οίκος: Δίνει πληροφορίες για τους φίλους, τις επιθυμίες και τις ελπίδες μας.

Δωδέκατος Οίκος: Σχετίζεται με απωθημένα ή πράγματα που δεν θέλουμε να παραδεχτούμε.  Επίσης σχετίζεται με το κάρμα μας.

maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο ρόλος των τσιγγάνων στη χειρομαντεία

Γράφει η Μαΐρα… Ο 16ος αιώνας κύλησε με την έκδοση αρκετών βιβλίων σχετικά με τη χειρομαντεία. Ήταν η χρυσή εποχή των μάγων και των αλχημιστών. Στο μεταξύ οι φυλές των τσιγγάνων φύλαγαν καλά τη γνώση της χειρομαντείας, φτάνοντας στην Ασία, στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι.  Εκεί περιτριγυρίστηκαν από[…]

Περισσότερα »

Πως συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στο σεξ (Mέρος 2ο)

Γράφει η Μαΐρα… Ο άντρας Λέων αντλεί την σεξουαλική του διέγερση από το ναρκισσισμό του. δεν θα χάσει πολύ ώρα στα προκαταρκτικά και αρέσκεται στη λεκτική έκφραση. Δεν ενδίδει σε σεξουαλικές ιδιαιτερότητες, αλλά είναι αρκετά υπερβολικός στις εκφράσεις του, κατά τη διάρκεια του σεξ. Το περιβάλλον που προτιμά για σεξ[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *