Ιδιωτικά σχολεία: Μειώνονται τις επόμενες ημέρες τα δίδακτρα

Μειώνονται τις επόμενες ημέρες τα δίδακτρα σε όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις στον τομέα της Παιδείας για τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες τους που δεν παραδόθηκαν.

Έτσι, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα», με ενιαία ρύθμιση που φέρνει η κυβέρνηση δεν θα πληρωθούν από τις οικογένειες τα δίδακτρα που αφορούν όλες τις υπηρεσίες που «πάγωσαν» το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Για παράδειγμα, κάτι που σταμάτησε σε όλα τα ιδιωτικά σχολεία είναι τα έξοδα της μεταφοράς των μαθητών τους, ένα κονδύλι ιδιαίτερα μεγάλο σε πολλά σχολεία της χώρας, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνάει τα 1.500 ευρώ.

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρχει μια λεπτομερής ρύθμισης για όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν στο θέμα, ενώ φυσικά, κρίσιμο ρόλο, παίζει το πότε θα ξανα ανοίξουν τα σχολεία.

Τέλος, σχετικά με τις Πανελλήνιες, ακόμα δεν είναι βέβαιο εάν θα διεξαχθούν τώρα ή τον φθινόπωρο. Το υπουργείο εξετάζει πολλά σενάρια, τα οποία καθημερινά ανατρέπονται, καθώς όλα, συνδέονται με την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H παρακάμερα από το φιλικό με τη Μίλαν (video)

Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες της τηλεοπτικής μετάδοσης του φιλικού αγώνα με τη Μίλαν συμπεριλαμβάνονται στο βίντεο που ανήρτησαν οι ερυθρόλευκοι στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube. Δείτε από την παρακάμερα του Olympiacos TV και από μία άλλη οπτική, τη φιλική τριάρα επί της Μίλαν. Λ.δ.Θ.

Περισσότερα »

Ο Δήμαρχος Πειραιά στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του κυρία Βάλια Κυριαζή Μώραλη, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, το οποίο γι ακόμα μια χρονιά διαθέτει χριστουγεννιάτικα είδη,   με στόχο την  ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιδρύματος.  Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar βρέθηκε και ο Πρόεδρος του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *