Ιδού οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης στα μικρά παιδιά του Θρύλου

Να λοιπόν που δεν χρειάστηκε παρά ελάχιστος χρόνος για να αποκαλυφθούν οι ηθικοί αυτουργοί της βάρβαρης επίθεσης στην ομάδα ποδοσφαίρου των μικρών παιδιών του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη χειρότερα από την επίθεση αυτή, είναι όσα καταγγέλθηκαν από τον πειραϊκό σύλλογο για την συμπεριφορά, σε ότι αφορά τον αγωνιστικό τομέα.
Είναι ανατριχιαστικό να ακούς ότι παιδιά που στις εθνικές ομάδες της ηλικίας τους, σταμάτησαν να τα καλούν στις εθνικές όταν αποκτήθηκαν από τον Ολυμπιακό. Είναι τραγικό και είναι εγκληματίες αυτοί που έχουν άρρωστα μυαλά και ανάλογες συμπεριφορές . Αυτοί είναι, σε ό,τι αφορά την ηθική αυτουργία, που συμβάλουν στη δημιουργία κλίματος που ευνοεί επιθέσεις σαν αυτή στη Θεσσαλονίκη, άσχετα αν κάποιοι από αυτούς τις καταδικάζουν μετά. Και αυτοί είναι προπονητές και παράγοντες που πρέπει να ανεβάζουν το άθλημα και να προσπαθούν να βοηθήσουν τα νέα παιδιά, που έχουν ταλέντο και προσπαθούν να το αξιοποιήσουν, να πετύχουν. Αυτοί όμως αντί αυτού τα «σκοτώνουν». Σκοτώνουν τους κόπους και τα όνειρά τους και δεν είναι πια οι ηθικοί αυτουργοί, αλλά οι φυσικοί. Υπάρχουν σίγουρα και ηθικοί που είναι οι ανώτεροί τους, αλλά αν έχεις ελάχιστη ανθρωπιά και κότσια δεν υπακούς σε τέτοιες κατευθύνσεις. Δεν τραυματίζεις παιδικές ψυχές για κανένα λόγο.
Μέχρι τώρα που γράφω αυτό το σχόλιο δεν έχω διαπιστώσει καμιά αντίδραση στις καταγγελίες του Ολυμπιακού. Υπεύθυνη είναι η ΕΠΟ που σιωπά. Ούτε πήρε την έκταση που θα έπρεπε στον Τύπο. Μάλλον τα θεωρούμε φυσιολογικά, οπότε ας μην αναρωτιόμαστε για τα αίτια της κατάντιας του ποδοσφαίρου μας, αλλά και για τη βία στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, καθώς οι δράστες της επίθεσης όχι μόνο είναι γνωστοί στην ομάδα τους, τον ΠΑΟΚ , στις αρχές, την αστυνομία και τους οργανωμένους οπαδούς, αλλά είναι και «ήρωες» που δεν συλλαμβάνονται.

Του δημοσιογράφου Αλέξη Κολυβά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός: Επέστρεψαν οι διεθνείς – Στο Γκντανσκ (;) η προετοιμασία

Στο Γκντανσκ της Πολωνίας θα «χτιστεί», πιθανότατα,   ο Ολυμπιακός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Σε αυτή την περίπτωση προσανατολίζονται οι Πειραιώτες, που μετά από πολλά χρόνια θα αλλάξουν προπονητικό κέντρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό. Το πρώτο στάδιο, που θα αρχίσει στις 10 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στο υπερσύγχρονο[…]

Περισσότερα »

Η Ε.Ο.Ε. βράβευσε τις επιτυχίες της ελληνικής υδατοσφαίρσης

Την τιμητική του είχε η υδατοσφαίριση στην αποψινή γιορτή της ΕΟΕ καθώς  βραβεύτηκαν η Εθνική Ομάδα των Ανδρών για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν και οι Εθνικές Ομάδες των Εφήβων και Νεανίδων για τα χάλκινα μετάλλια στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού. Στις δηλώσεις του ο αρχηγός[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *