Ιδρύθηκε το Σωματείο Ναυτιλιακών Πρακτόρων των νησιών

To δικό τους συνδικαλιστικό όργανο απέκτησαν οι Ναυτιλιακοί Πράκτορες των νησιών, κατόπιν σχετικής διαταγής του Ειρηνοδικείου Ρόδου.

Το νέο σωματείο φέρει την επωνυμία: «ΈΝΩΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ» και έχει ως σκοπό την ενημέρωση, την πληροφόρηση, την προάσπιση του κλάδου, των τοπικών κοινωνιών και ειδικά των ακριτικών νησιών, καθώς επίσης και την απευθείας επικοινωνία με τα αρμόδια υπουργεία.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την Ιωάννα Μάζη ο πρόεδρος της Ένωσης, Αθανάσιος Πέτρου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον συμβολισμό της επιλογής της έδρας του Σωματείου, η οποία είναι στο Καστελόριζο, αλλά μας ενημέρωσε και για την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο λόγω του κορωνοιού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η ρύθμιση των 100 δόσεων είναι μέσα στη λίστα…»

«Η ρύθμιση των 100 δόσεων είναι μέσα στη λίστα» δήλωσε σε πρωινή εκπομπή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, εκτιμώντας ότι το μέτρο «δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα» καθώς «δεν προκαλεί δημοσιονομικό κενό». Οποιοδήποτε “όχι” από τους δανειστές πρέπει να αιτιολογηθεί στη βάση των όσων έχουν συμφωνηθεί, πρόσθεσε ο κ. Μάρδας.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *