Ηλίας Κατσαφάδος: Για την παράταση των συμβάσεων στην καθαριότητα

Πολύ κουβέντα γίνεται για την τροποποίηση της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για παράταση συμβάσεων στην καθαριότητα σε όλους τους δήμους της χώρας.

Ανθίστανται στη τροπολογία αυτή η ΝΔ (αντισυνταγματική – παράνομη). Βέβαια, η ΝΔ η οποία αγωνίζεται για τα συμφέροντα μεγαλοκαναλαρχών και κόπτεται δήθεν για τους άνεργους δημοσιογράφους (2014- μέχρι σήμερα 2000), θέλει να στείλει στην ανεργία τους εργαζόμενους στα σκουπίδια οι οποίοι είναι αναγκαίοι. Ύποπτος ο ρόλος, όμως, των Πρόεδρων της ΚΕΔΕ και ΠΟΕ ΟΤΑ, οι οποίοι λένε πως θα πληρωθούν και ότι πρέπει να αυξηθούν τα δημοτικά τέλη. Ψέματα γιατί αν φύγουν αυτοί θα αναγκαστούν να προσλάβουν άλλους γιατί είναι αναγκαίοι για τη δημοσία υγεία.

Στο Δήμο Πειραιά αποδεδειγμένα υπάρχει έλλειψη προσωπικού, όχι μόνο στην καθαριότητα αλλά και στους κήπους και στη φύλαξη παιδικών χαρών. Να λοιπόν η ευκαιρία! Το πλεόνασμα από τα ανταποδοτικά να επιστραφεί στους δημότες του Πειραιά. Περίεργος όμως και ο ρόλος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου που δεν έχει πάρει θέση. Τι περιμένουν; Οι συνάδελφοί τους χάνουν την εργασία τους! Κομματικές εντολές εδώ περισσεύουν!

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ (Ελληνική Αυγή Πειραιά) είμαι υπέρ της παραμονής τους και αυτό θα ζητήσω στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά 7/11/16

Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Τα μηνύματα των κομμάτων για το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου – 21 Απριλίου 2018 Κύπρος: Ολα ανοικτά για τους δράστες της άγριας δολοφονίας – 21 Απριλίου 2018 «Ταιριάζουμε;»… Οι αριθμοί μπορούν να δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζεστε – 21 Απριλίου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *