Ημέρες Θάλασσας: Μουσικό απόγευμα με τη Φιλαρμονική μας

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά συντρόφευσε, χθες το απόγευμα, τους εκατοντάδες  επισκέπτες του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, στους κήπους του κτιρίου της Ιστορικής Βιβλιοθήκης, με θέα τη θάλασσα, με αγαπημένες μελωδίες.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2017».   Η παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου έδωσε χρώμα στην εκδήλωση και απέσπασε τα ευμενή σχόλια των παρευρισκομένων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μεγάλη γκάμα μουσικών ειδών απ’ όλο τον κόσμο.

Το μουσικό απόγευμα συνδυάστηκε με ξενάγηση στους χώρους της Βιβλιοθήκης και στην έκθεση «Αρχέτυπα.  Όψεις της Πρώιμης Ελληνικής Τυπογραφίας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στηρίζουμε τις πόλεις που συνεχίζουν την προσπάθεια…

Με αφορμή την ανακοίνωση των πόλεων που περιλαμβάνονται στη βραχεία λίστα προεπιλογής για τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά, η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η παρούσα Δημοτική Αρχή, παρά τα σημαντικά προβλήματα τα οποία είχε να αντιμετωπίσει που απαιτούσαν άμεση λύση,  από[…]

Περισσότερα »

Εντυπωσιακή βραδιά με Fashion and Show στο Δημοτικό Θέατρο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις «Ημέρες Θάλασσας 2018» και των συνεχών προσπαθειών του για την τόνωση και προβολή της πειραϊκής αγοράς, διοργανώνει εντυπωσιακή Επίδειξη Μόδας σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου και ώρα 8.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *