Ημέρες Θάλασσας: Μουσικό απόγευμα με τη Φιλαρμονική μας

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά συντρόφευσε, χθες το απόγευμα, τους εκατοντάδες  επισκέπτες του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, στους κήπους του κτιρίου της Ιστορικής Βιβλιοθήκης, με θέα τη θάλασσα, με αγαπημένες μελωδίες.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2017».   Η παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου έδωσε χρώμα στην εκδήλωση και απέσπασε τα ευμενή σχόλια των παρευρισκομένων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μεγάλη γκάμα μουσικών ειδών απ’ όλο τον κόσμο.

Το μουσικό απόγευμα συνδυάστηκε με ξενάγηση στους χώρους της Βιβλιοθήκης και στην έκθεση «Αρχέτυπα.  Όψεις της Πρώιμης Ελληνικής Τυπογραφίας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Δωρεάν μαθήματα για τη χρήση τεχνολογιών για άτομα άνω των 50

Μετά από τη σημαντική ανταπόκριση των πολιτών, υλοποιείται για δεύτερη χρονιά στον Δήμο Πειραιά,  το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», από  τον φορέα «50 και Ελλάς» με την υποστήριξη της COSMOTE

Περισσότερα »

O Πειραιάς υποδέχθηκε το «H.M.S. BULWARK»

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης υποδέχθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, τον Πλοίαρχο του Βασιλικού Ναυτικού της Μεγάλης Βρετανίας και Κυβερνήτη του πολεμικού πλοίου «Η.M.S. BULWARK» NCP Cooke – Priest (RN), ο οποίος συνοδευόταν από την Executive Officer της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα Εύα Αλεξανδράτου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *