Ημέρες Θάλασσας: Παιχνίδι με Playmobil στη Ζέα

Πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους είναι ο παιδότοπος με τους ήρωες της Playmobil, που φιλοξενείται για δεύτερη φορά στη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας,  με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Η δράση αυτή εντάσσεται στις «Ημέρες Θάλασσας 2017» και ξεκίνησε στις 29 Απριλίου. Κάθε Σαββατοκύριακο πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες από το site για τη σύγχρονη γυναίκα 4moms.gr,  οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, αθλητικά δρώμενα, face painting, παιχνίδια κ.α.

Σημειώνεται ότι την  Κυριακή 28 Μαΐου ο παιδότοπος της Playmobil, ολοκληρώνει τη λειτουργία του, με ειδική ενημερωτική εκδήλωση για παιδιά και γονείς,  με θέμα την ενίσχυση της ασφάλειας στη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ, από τις 12:00 έως τις 14:00.

Ωράριο λειτουργίας Παιδότοπου:

Καθημερινά: 16:00 – 21:00

Σάββατοκύριακo: 10:00-20:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαθητές ζωγράφισαν θέματα που έχουν σχέση με τη θάλασσα και τον Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης  βρέθηκε την Παρασκευή στην πλατεία Αλεξάνδρας, όπου μαθητές  και μαθήτριες της ΣΤ΄τάξης, του 28ου και του 21ου Δημοτικού Σχολείου, ζωγράφισαν θέματα που έχουν σχέση

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *