Ιστορίες του Πειραιά… και Ιστορία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ιστορίες του Πειραιά και Ιστορία με την Μαρία Ευθυμίου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 7μμ  Φουαγέ του ΔΘΠ.

To Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο πλαίσιο του κύκλου Ιστορίες του Πειραιά διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων – συζητήσεων  όπου η Ιστορία συναντάει τις Ιστορίες του Πειραιά.

 Η Μαρία Ευθυμίου, αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου ανοίγει τον κύκλο αυτών των συζητήσεων  την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, στις 7μμ στο Φουαγέ του ΔΘΠ  με θέμα “Από τον Καραΐσκάκη στο “Καραΐσκάκη”… η μάχη του Φαλήρου και ο θάνατος του Καραϊσκάκη”

Σύντομη παρέμβαση θα  κάνει ο δημοσιογράφος Γιάννης  Κλάδης για το «Καραϊσκάκη».

Την επιμέλεια των εκδηλώσεων Ιστορίες του Πειραιά… και Ιστορία έχει η Αγγελική Φωτοπούλου.

Επιλέγοντας καθοριστικά γεγονότα, σημαντικά πρόσωπα, και ποικίλα στιγμιότυπα της πορείας της πόλης μέσα στο χρόνο, συνδέεται το χτες με το σήμερα και το αύριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολιτιστική ατζέντα… προτάσεις διασκέδασης (6/10)

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Μειωμένο εισιτήριο μόνο 10 ευρώ θα βγάζουν όσοι θεατρόφιλοι είναι μέχρι και 28 χρονών από σήμερα στο Εθνικό ενώ για την Κεντρική Σκηνή στο β’ εξώστη η τιμή πέφτει στα οκτώ ευρώ. Επίσης το εισιτήριο για άτομα άνω των 65 χρόνων καθιερώνεται πλέον στο Εθνικό στα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *