Κ. Μητσοτάκης: Τριήμερη περιοδεία σε Θράκη – Μακεδονία

Iσχυρή εντολή ζήτησε από τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας στην κοινωνία, αλλά και σεμνότητας στο εσωτερικό της ΝΔ.

Από το Κορωπί και την Ανατολική Αττική όπου περιόδευσε επισήμανε ότι η χώρα τα τελευταία 4 χρόνια βούλιαξε σε ένα βούρκο διχασμού και πόλωσης. «Δε συνομιλώ με τον κ. Τσίπρα, συνομιλώ με τους πολίτες. Έχω συνομιλήσει μαζί του 42 φορές», είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα  ξεκινά τριήμερη περιοδεία σε Θράκη και Μακεδονία.

Μιλώντας για τις βασικές προτεραιότητες του σχεδίου της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για την ανάγκη μείωσης της φορολογίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

«Θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ σε όλους κατά 30%», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως οι νέες θέσεις εργασίας «θα έρθουν κυρίως από τον ιδιωτικό τομέα με μία έκρηξη επενδύσεων».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

A. Τσίπρας: Θέτει βέτο εάν κλείσουν τα σύνορα

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η Αθήνα επιφυλάχθηκε λίγο πριν το πέρας της Συνόδου Κορυφής να δώσει την έγκρισή της στο τελικό κείμενο συμπερασμάτων (που αφορούσε τόσο το μεταναστευτικό όσο και τις σχέσεις ΕΕ – Βρετανίας), αν δεν υπήρχε ρητή δέσμευση ότι σε καμία χώρα μέλος της ΕΕ δεν θα κλείσουν τα σύνορα.  Έτσι, η Γερμανία πρότεινε να γίνει στις 6 Μαρτίου μια έκτακτη Σύνοδος, με[…]

Περισσότερα »

Βρυξέλλες: Τέσσερις προτάσεις για το προσφυγικό κατέθεσε ο Αλ. Τσίπρας

Ωρα  21: 25– Προτάσεις για την αντιμετώπιση του προσφυγικού και την πολιτική ασύλου διατύπωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της άτυπης συνάντησης εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συγκάλεσε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, και ολοκληρώθηκε στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι προτάσεις αυτές περιλαμβάνουν: Αναθεώρηση του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *