Κ. Τσεμπερλίδου: Όλοι έχουμε δικαίωμα να είμαστε ευτυχισμένοι

Για το βιβλίο της με τίτλο «Η ευτυχία είναι απόφαση», μίλησε στο Κανάλι Ένα 90,4 και στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με την δημοσιογράφο Λία Λάππα, η συγγραφέας Κατερίνα Τσεμπερλίδου.

 

«Το βιβλίο μου αυτό ήταν το πρώτο βιβλίο αυτοβελτίωσης που γράφτηκε στην Ελλάδα και δημιούργησε νέα τάση, νέο ρεύμα στα λογοτεχνικά κείμενα», είπε η κα Τσεμπερλίδου.

«Όλα ξεκίνησαν από δική μου ανάγκη να σκέφτομαι θετικά. Σκέφτηκα λοιπόν να γράψω ένα βιβλίο για την ευτυχία το οποίο θα απευθύνεται πρώτα απ’ όλα σε εμένα και κατόπιν σε όλους τους ανθρώπους που έχουν την ίδια ανάγκη με εμένα, πως να είμαστε ευτυχισμένοι», σημείωσε.

«Όλοι μας έχουμε δικαίωμα να είμαστε ευτυχισμένοι διότι συνήθως είμαστε ενοχικοί και καταπιέζουμε την ανάγκη μας για ευτυχία, γιατί η ευτυχία θεωρείται πολυτέλεια», ήταν το μήνυμα της κας Τσεμπερλίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ: Αλέκος Συσσοβίτης και Αντώνης Καρυστινός στο Κανάλι Ένα 90.4

Η Λίλα Παπαπάσχου και ο Χρήστος Σούτος σας κρατούν ραδιοφωνική συντροφιά  με ένα δίωρο γεμάτο Τέχνη και Πολιτισμό, πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους, πολιτιστικά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και μουσικές επιλογές με άποψη… Η εκπομπή του Σαββάτου 9/12 ( 11.00 – 13.00) περιλαμβάνει: -Τηλεφωνική συνέντευξη με το συγγραφέα Βασίλη Αλεξάκη,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *