Κ. Τσουκαλάς: Από την Τετάρτη 3/3 αρχίζουν οι αιτήσεις για αναστολές Μαρτίου

«Από αύριο (Τετάρτη 3 Μαρτίου) ανοίγουν οι αιτήσεις για τις αναστολές εργασίας για τον Μάρτιο του 2021 και θα διαρκέσουν έως τις 7 Μαρτίου, ενώ από την επομένη θα γίνονται με καθεστώς προαναγγελίας», είπε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με την δημοσιογράφο Λία Λάππα, ο εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς.

Επίσης ανέφερε ότι στις 5 Μαρτίου πληρώνονται οι αναστολές Φεβρουαρίου και στις 10 Μαρτίου τα αναδρομικά των κληρονόμων.

Την ίδια ημέρα (10/3) ανοίγει η πλατφόρμα για τις προκαταβολές συντάξεων, ενώ στις 16 Μαρτίου λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κανονικά θα καταβληθούν οι συντάξεις Αυγούστου

Στην ώρα τους και χωρίς προβλήματα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Αυγούστου, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη υπό τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Παύλο Χαϊκάλη, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Ρωμανιάς, ο πρώην αναπληρωτής[…]

Περισσότερα »

HELMEPA και Gratia Εκδοτική… Μνημόνιο Συνεργασίας για τη νέα γενιά στη ναυτιλία

Την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου o Δρ Γεώργιος Γράτσος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA και η κα Ιωάννα Μπίσια, Εκδότρια της Gratia Εκδοτικής ΕΠΕ, υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας στα γραφεία της HELMEPA. Σκοπός του Μνημονίου είναι η ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών για την ενίσχυση της περιβαλλοντικής[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *