Και 2ο ρυμουλκό θα προσεγγίσει το ακυβέρνητο πλοίο

Ρυμουλκό βρίσκεται, από χθες βράδυ, κοντά στο φορτηγό πλοίο “AEOLOS”, σημαίας Marshall Islands, που λόγω απώλειας του πηδαλίου του βρίσκεται ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του ακρωτηρίου Μαλέα. 

Ωστόσο, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη θαλάσσια περιοχή(άνεμοι έντασης έως 10 μποφόρ) δεν διευκολύνουν τη ρυμούλκηση του πλοίου, γι’ αυτό στο σημείο αναμένεται και δεύτερο ρυμουλκό.

Το AEOLOS είχε αποπλεύσει με 22 αλλοδαπούς μέλη πλήρωμα από το λιμάνι Diliskelesi της Τουρκίας με προορισμό τον λιμένα San Nicolas της Αργεντινής έμφορτο με 19.273,42 μ.τ. σιδηρομεταλλεύματος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Οδηγίες για τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών

Λίγες ημέρες πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, η πλατφόρμα για τη συμπλήρωση και υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου έχει ανοίξει για τους υποψηφίους, προκειμένου να δουν και να επεξεργαστούν, σε πρώτη φάση, τις επιλογές τους, προτού οριστικοποιήσουν, το αργότερο μέχρι τις 14 Ιουλίου, τις τελικές επιλογές τους. Η[…]

Περισσότερα »

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις επιστρέφουν σχεδόν 10.000 Αφγανούς υπό τον κίνδυνο θανάτου και βασανιστηρίων

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν θέσει σε κίνδυνο χιλιάδες Αφγανούς, επιστρέφοντάς τους εξαναγκαστικά σε μία χώρα όπου διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο βασανιστηρίων, απαγωγών, θανάτου και άλλων παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δήλωσε σήμερα η Διεθνής Αμνηστία σε μία νέα έκθεση. Σε μια εποχή που τα θύματα των πολιτών στο Αφγανιστάν βρίσκονται στα υψηλότερα καταγεγραμμένα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *