Καμίνια: Παρουσία του ΠτΔ η εκδήλωση για τα 100 χρόνια της «Μπαχαρικά Ήλιος»

Επετειακή εκδήλωση πραγματοποίησε η βιομηχανική επιχείρηση «Μπαχαρικά Ήλιος», με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας της  πειραϊκής επιχείρησης, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος σε δήλωσή του, τόνισε:

«Παρευρέθηκα σήμερα στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την  ίδρυση της βιομηχανικής επιχείρησης «Μπαχαρικά Ήλιος». Πρόκειται για μια από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις στον Πειραιά που εδρεύει  στα Καμίνια και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία από την οικογένεια Διαμαντοπούλου. Η  συγκεκριμένη επιχείρηση έχει συνδεθεί με την παράδοση, τη δημιουργία  και την καινοτομία και έχει τιμηθεί με 32 διεθνή βραβεία.

Είναι πολύ σημαντικό ότι μια  καταξιωμένη επιχείρηση όπως είναι τα «Μπαχαρικά Ήλιος»  λειτουργεί στον Πειραιά τόσα χρόνια προσφέροντας θέσεις εργασίας, έχοντας συνδέσει το όνομα και την ιστορία της με την πόλη μας. Εύχομαι στην επιχείρηση «Μπαχαρικά  Ήλιος» να συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια την επιτυχημένη της πορεία.

Εννοείται ότι η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, μελών της κυβέρνησης, εκπροσώπων των κομμάτων, αλλά και των παραγωγικών φορέων της πόλης μας προσέδωσε ιδιαίτερο κύρος στη σημερινή εκδήλωση».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων Ανδριάνα Ζαρακέλη και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Περιβάλλοντος και  Πρασίνου Αντωνία Καρακατσάνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διευκρινίσεις για τις αλλαγές στο τέλος επιτηδεύματος

Διευκρινίσεις σχετικά με τις αλλαγές στο τέλος επιτηδεύματος για επαγγελματίες που ψηφίστηκαν πρόσφατα στη Βουλή αλλά και για την καταβολή του φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων και τις δηλώσεις των αγροτών παρέχει εγκύκλιος του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Σ΄αυτήν σημειώνεται ότι προσωρινοί εκθεσιακοί χώροι και πρόσκαιρες επαγγελματικές εγκαταστάσεις οι[…]

Περισσότερα »

Αύξηση τουριστικών εσόδων στα 15 δισ. βλέπει ο ΣΕΤΕ

Αύξηση 5,6% στα τουριστικά έσοδα και 25 εκατ. επισκέπτες αναμένει φέτος ο ΣΕΤΕ. Οι προβλέψεις θα εξαρτηθούν από την αξιολόγηση και από τη διαχείριση του προσφυγικού. Τα έσοδα από τον τουρισμό της Ελλάδας αναμένεται να αυξηθούν κατά 5,6% φέτος και να αγγίξουν τα 15 δισ. ευρώ, δήλωσε στο Reuters ο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *