Καμίνια: Παρουσία του ΠτΔ η εκδήλωση για τα 100 χρόνια της «Μπαχαρικά Ήλιος»

Επετειακή εκδήλωση πραγματοποίησε η βιομηχανική επιχείρηση «Μπαχαρικά Ήλιος», με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας της  πειραϊκής επιχείρησης, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος σε δήλωσή του, τόνισε:

«Παρευρέθηκα σήμερα στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την  ίδρυση της βιομηχανικής επιχείρησης «Μπαχαρικά Ήλιος». Πρόκειται για μια από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις στον Πειραιά που εδρεύει  στα Καμίνια και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία από την οικογένεια Διαμαντοπούλου. Η  συγκεκριμένη επιχείρηση έχει συνδεθεί με την παράδοση, τη δημιουργία  και την καινοτομία και έχει τιμηθεί με 32 διεθνή βραβεία.

Είναι πολύ σημαντικό ότι μια  καταξιωμένη επιχείρηση όπως είναι τα «Μπαχαρικά Ήλιος»  λειτουργεί στον Πειραιά τόσα χρόνια προσφέροντας θέσεις εργασίας, έχοντας συνδέσει το όνομα και την ιστορία της με την πόλη μας. Εύχομαι στην επιχείρηση «Μπαχαρικά  Ήλιος» να συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια την επιτυχημένη της πορεία.

Εννοείται ότι η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, μελών της κυβέρνησης, εκπροσώπων των κομμάτων, αλλά και των παραγωγικών φορέων της πόλης μας προσέδωσε ιδιαίτερο κύρος στη σημερινή εκδήλωση».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων Ανδριάνα Ζαρακέλη και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Περιβάλλοντος και  Πρασίνου Αντωνία Καρακατσάνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προς νέο ρεκόρ οι ελληνικές εξαγωγές

Κατά 4,17 δισ. ευρώ ή κατά 17,6% αυξήθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές στο διάστημα Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2018 και όπως όλα δείχνουν από την εκκίνηση του τρίτου τετραμήνου πάμε για μια ακόμη χρονιά ρεκόρ. Συγκεκριμένα, η αξία των εξαγωγών ανήλθε σε 27,78 δισ. ευρώ από 23,61 δισ. ευρώ το περσινό 10μηνο,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *