Κανάλι Ένα 90.4: «Άνοιγμα» σε Επιμελητήρια και Φορείς του Πειραιά

Αποφασισμένος να «ανοίξει» το Δημοτικό Ραδιοσταθμό του Πειραιά «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4» στους επαγγελματικούς φορείς της πόλης και να επιδιώξει τη συνεργασία τους σε κάθε επίπεδο είναι ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. Αλέξανδρος Τζεφεράκος.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες, Δευτέρα απόγευμα παρέστη στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κατόπιν προσκλήσεως του Πρόεδρου του Ανδριανού Μιχάλαρου και ανέλυσε το πλαίσιο της συνεργασίας που οραματίζεται και προσδοκά.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 είναι η φωνή του κάθε Πειραιώτη και κατά συνέπεια του κάθε επαγγελματία, βιοτέχνη ή μικρομεσαίου επιχειρηματία. Για το λόγο αυτό ζήτησε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και τα μέλη του Δ.Σ. – ένα εκ των οποίων που είναι και Γ. Γραμματέας του Β.Ε.Π. ο Θόδωρος Ματθιουδάκης είναι και μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά- να υπάρξει κατ’ αρχάς συνεργασία επικοινωνίας, δηλαδή οι αναρτήσεις του Καναλιού Ένα να επικοινωνούνται μέσω του Επιμελητηρίου στα 15000 μέλη του και στη συνέχεια να γίνουν κοινές εκδηλώσεις, δραστηριότητες κλπ.

Αν. Μιχάλαρος: Είμαι σύμφωνος σε κάθε ιδέα συνεργασίας

Ο Πρόεδρος του Β.Ε.Π. Ανδριανός Μιχάλαρος αφού ευχαρίστησε τον κ. Τζεφεράκο για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή του, είπε ότι είναι σύμφωνος σε κάθε ιδέα συνεργασίας και κοινής δράσης με το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4, ενώ υπογράμμισε ότι τα τελευταία χρόνια έχει σμιλευθεί μια δυνατή σχέση ανάμεσα στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 και στο Β.Ε.Π. καθώς όλες οι δραστηριότητες του τελευταίου προβάλλονται σε ειδικές εκπομπές στις οποίες είτε είναι ο ίδιος καλεσμένος είτε αρμόδια στελέχη των βιοτεχνών του Πειραιά. Ξεκαθάρισε επίσης, ότι επιθυμεί και ο ίδιος την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων με το Δημοτικό Ραδιοσταθμό της πόλης σε όλα τα επίπεδα και τόνισε ότι είναι διαθετιμένος να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις για την επίτευξη αυτής της προοπτικής.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4» μετά την απαλλαγή του από τα οικονομικά και δικαστικά προβλήματα του παρελθόντος, από την προηγούμενη Διοίκηση, τώρα βρίσκεται στη φάση της επανεκκίνησης προκειμένου να αποκτήσει και πάλι τη δεσπόζουσα θέση που είχε στα ερτζιανά από την εποχή που ιδρύθηκε πριν από τριάντα και πλέον χρονια.

Δυναμικά στη νέα ψηφιακή τεχνολογία

Τώρα όμως με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ έχει μπει στο χώρο της ηλεκτρονικής πληροφόρησης με τη λειτουργία ιστοσελίδας (για περισσότερα από 9 χρόνια) ενώ ετοιμάζεται για δυναμική είσοδο και στο χώρο της web tv. Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο νέος Πρόεδρος Αλέξανδρος Τζεφεράκος στόχος του Καναλιού Ένα 90,4 είναι να γίνει ένα μητροπολιτικό ραδιόφωνο, να καλύπτει όλους τους δήμους του Πειραιά αλλά και να ακούγεται με ευχαρίστηση από τους ακροατές σε όσα σημεία φτάνει το σήμα του.

Υπό την έννοια αυτή έχουν ήδη ξεκινήσει προσπάθειες για τη βελτίωση των υποδομών του, την ποιοτική ενίσχυση του ήχου του και φυσικά την αναβάθμιση του προγράμματός του στη βάση της ενημέρωσης πρώτα απ’ όλα επί των θεμάτων που απασχολούν την ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά, την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο και τέλος την ποιοτική αναβάθμιση των ψυχαγωγικών και μουσικών εκπομπών στη βάση πάντα των περιθωρίων που του επιτρέπει ο νόμος.

Μια περιληπτική εικόνα των στόχων που έχει για το Δημοτικό Ραδιόφωνο έδωσε εχθές στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο οποίος προγραμματίζει επαφές και με τα Προεδρεία των υπόλοιπων Επιμελητηρίων, φορέων και μεγάλων συλλόγων της πόλης. Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. μετείχε επίσης και το μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π. Δημήτρης Φωτινιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προαγωγές

Πειραιάς,  03 Απριλίου 2015 Αριθ. Πρωτ. :259/03-04-2015     ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αριθμός Απόφασης Νο.  5         Έχοντας υπόψη : Τις διατάξεις του N.3463/2006 (ΦΕΚ 114/8.6.2006 τεύχος Α’)  «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων». Τις διατάξεις του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/07.06.2010 τεύχος Α’) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης −[…]

Περισσότερα »

Παρουσίαση του βιβλίου «Πορφυρός Λύκος» στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ

Μια αληθινή ιστορία του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου που κόβει την ανάσα, ο «Πορφυρός Λύκος» από τις εκδόσεις Λιβάνη είναι το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου του Καναλιού  Ένα 90.4 Πέτρου Κασιμάτη

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *