Κανάλι Ένα 90.4: Οι φίλοι των ”Swans” να περιμένουν μία ξεχωριστή έκπληξη ”ON AIR’

Οι “Swans”, θεωρούνται εδώ και δεκαετίες, ως ένα από τα σημαντικότερα και πιο ιδιαίτερα ονόματα του καιρού μας.

Σταθερή αξία στο κορυφαίο επίπεδο η μπάντα του Michael Gira άλλωστε, επιστρέφει φέτος με ένα καταπληκτικό νέο άλμπουμ (”Leaving Meaning”) στο κλείσιμο της χρονιάς.

Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, συνάντησε πριν από λίγες ημέρες την ψυχή των Swans στην Αθήνα, με τον Michael Gira να μοιράζεται μαζί του την αγάπη του για τους θρυλικούς Stooges (με αφορμή την συνέντευξη του James Williamson στην εκπομπή του Δ. Αντωνόπουλου πριν από μερικά χρόνια) ανάμεσα σε συζητήσεις για πάρα πολλά γύρω από τη μουσική σήμερα.

Οι φανατικοί φίλοι των ”κύκνων” λοιπόν, όπως και της εκπομπής, να περιμένουν μια αληθινά πολύ ξεχωριστή έκπληξη ”ON AIR” μαζί με τις δισκογραφικές προτάσεις της χρονιάς, όπως πάντα, μέσα στον Δεκέμβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη: 3ο Διεθνές Συνέδριο και Εργαστήριο SYNERGY

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη διοργανώνει στο 3ο Διεθνές Συνέδριο και Εργαστήριο SYNERGY με θέμα «Από τον σχολικό αποκλεισμό στη Συνεκπαίδευση», το οποίο και φιλοξενεί στις 10 και 11 Οκτωβρίου.  Το SYNERGY είναι ένα διεθνές ερευνητικό πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών για την υποστήριξη παιδιών με προβλήματα συμπεριφοράς στην τάξη, το οποίο δημιουργήθηκε από τη συνεργασία του Οργανισμού AT Autism της Μεγάλης Βρετανίας, του Ιδρύματος[…]

Περισσότερα »

Χρύσα Σπηλιώτη: Θυσία στην αγάπη

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Η αγαπημένη και τόσο ξεχωριστή Χρύσα Σπηλιώτη, θα μπορούσε σήμερα να ήταν ζωντανή. Αν κοίταζε μόνο να σώσει τον εαυτό της. Είχε τον ελάχιστο χρόνο σωτηρίας μπροστά της.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *