Καψοκόλης: Εποικοδομητική συνάντηση με τους εκπροσώπους των περιπτερούχων

Ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου Γρηγόρης Καψοκόλης συναντήθηκε σήμερα Τρίτη με τον Πρόεδρο του Σωματείου Περιπτερούχων Πειραιώς & Περιχώρων «Η Ελπίς» Λεωνίδα Σπάλλα, με τον Πρόεδρο του  Σωματείου Περιπτερούχων «Η Αγία Τριάς» Μανώλη Νικητάκη, καθώς και με τους Αντιπροέδρους Αλέκα Τουμαζάτου και Σταύρο Μέρο αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι Πρόεδροι των Σωματείων Περιπτερούχων Πειραιά, ενημέρωσαν τον κ. Καψοκόλη για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους και ιδιαίτερα για τα σχολάζοντα περίπτερα.

Ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Καψοκόλης, σε δήλωσή του, ανέφερε πως είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπροσώπους των Σωματείων Περιπτερούχων Πειραιά, σημειώνοντας πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει και νέα συνάντηση με τους περιπτερούχους, προκειμένου να ενημερωθούν για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τον συγκεκριμένο κλάδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δέσμευση κατεψυγμένων φιλέτων κροκόδειλου και πύθωνα στο Ρέντη

Στη δέσμευση κατεψυγμένων φιλέτων κροκόδειλου και πύθωνα συνολικού βάρους 19 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στο πλαίσιο των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά. Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε επιχείρηση λιανικής[…]

Περισσότερα »

Μετακομίζουν τα Δικαστήρια Πειραιά

Την παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου της πρώην «Ραλλείου Σχολής», για την μετεγκατάσταση των Δικαστηρίων Πειραιά, αποδέχτηκε το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων (ΤΑΧΔΙΚ). Η απόφαση ελήφθη κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ οι επιμέρους όροι της παραχώρησης θα συμφωνηθούν μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών.  «Η εν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *