Καρύδης: Πρωτοβουλίες για την κράτηση μεταναστών στα Α.Τ. του Πειραιά

Του Σ. Πεϊμανίδη

Πρωτοβουλίες για το πρόβλημα της πολύμηνης κράτησης μεταναστών χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα στα αστυνομικά τμήματα του Πειραιά, ανέλαβε το συμβούλιο ένταξης μεταναστών και προσφύγων της πόλης μας.

Το Σ.Ε.Μ.Π έχει ήδη παραδώσει αγαθά πρώτης ανάγκης όπως κουβέρτες, στρώματα και φάρμακα στα αστυνομικά τμήματα Δημοτικού θεάτρου και Καμινίων, ενώ ζήτησε, με επιστολή του, συνάντηση με τους υπουργούς προστασίας του πολίτη και μετανάστευσης για να αναδειχθεί και να επιλυθεί το πρόβλημα.

Οι δηλώσεις στο Κανάλι Ένα, από τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης και πρόεδρο του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων, Δημήτρη Καρύδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Κερατσινίου Δραπετσώνας: εξορμήσεις καθαριότητας

Το Τμήμα Πρασίνου με τη συνδρομή των κατοίκων του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, πραγματοποιεί εξορμήσεις καθαριότητας κάθε δεύτερο Σάββατο…. Αυτό το Σάββατο θα βρίσκεται στην Δαρδανελίων στην Αμφιάλη (από Δεμερτζή έως Πάφου). Η αρχή γίνεται από Δεμερτζή & Έλλης στις 7.30 το πρωί.

Περισσότερα »

“Σύντομα θα ξαναχτυπήσει το ιστορικό ρολόι του Πειραιά”

«Σε λιγότερο από ένα χρόνο θα ξαναχτυπήσει το ιστορικό ρολόι του Πειραιά και πάλι στη θέση του. Εκεί που το γνώριζαν επί σειρά ετών οι παλαιοί Πειραιώτες και εκεί που το θέλουν οι νεότεροι». Αυτό ανέφερε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος με θέμα την ανοικοδόμηση[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *