ΚΑΤ: Ένα χρόνο έχουν να πληρωθούν οι γιατροί για τις έξτρα εφημερίες

Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο ΚΑΤ με τις έξτρα εφημερίες των γιατρών, οι οποίες δεν τους έχουν καταβληθεί εδώ και ένα χρόνο!

Όπως είναι γνωστό το κάθε νοσοκομείο έχει προγραμματισμένες οκτώ έως εννέα εφημερίες το μήνα.

Επειδή όμως υπάρχει φόρτος εργασίας και τα νοσοκομεία είναι υποστελεχωμένα, οι γιατροί υποχρεώνονται να κάνουν και δύο έως τρεις εφημερίες το μήνα επιπλέον, τις λεγόμενες έξτρα εφημερίες.

Οι εφημερίες αυτές δεν πληρώνονται όπως οι άλλες, αλλά κατά τακτά διαστήματα σύμφωνα με τα οικονομικά διαθέσιμα των νοσοκομείων.

Ενώ όμως στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Αττικής κάθε τρεις έως τέσσερις μήνες καταβάλλονται στους γιατρούς τα χρήματα των έξτρα εφημεριών, στο ΚΑΤ που είναι το νοσοκομείο με τις περισσότερες έξτρα εφημερίες λόγω της ειδικότητας του και με το δεδομένο ότι διαθέτει και τμήμα τραυμάτων, έχουν ένα χρόνο να καταβληθούν.

Οι γιατροί είναι ανάστατοι και περιμένουν.

Έως πότε;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύλληψη Αιγύπτιων διακινητών στην Παλαιόχωρα Κρήτης

Στην ταυτοποίηση και σύλληψη πέντε διακινητών Αιγυπτιακής καταγωγής και διακοσίων τριάντα πέντε παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών προέβη η Λιμενική Αρχή Χανίων, όταν, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της 26-08η ασφαλής αποβίβαση διακοσίων σαράντα παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών τους οποίους είχε διασώσει το “BBC QUEBEC”[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *