Καταγγελία της υποψηφίας δημάρχου με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” Διαμάντως Μανωλάκου

Σε έντονο ύφος η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια δήμαρχος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” στον Πειραιά, διαμαρτύρεται γιατί η δημόσια τηλεόραση διοργάνωσε debate υποψηφίων δημάρχων για τον Πειραιά,  το πρωί του Σαββάτου 18 Μαΐου, χωρίς τη συμμετοχή του υποψηφίου δημάρχου του ΚΚΕ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε σήμερα το πρωί ότι η δημόσια τηλεόραση και η εκπομπή “Πάμε αλλιώς” της ΕΡΤ1, διοργάνωσε τηλεοπτική συζήτηση – debate για το Δήμο του Πειραιά, με τη συμμετοχή μόνον 3 υποψηφίων, του σημερινού δημάρχου, του υποψηφίου της ΝΔ και του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς πρόκειται για πρόσωπα της επιλογής ή της αρεσκείας των υπευθύνων της ΕΡΤ!

Είναι εξοργιστικό και μόνο ως αθλιότητα μπορεί να χαρακτηριστεί ότι για τη συγκεκριμένη εκπομπή όχι μόνο δεν είχαμε προσκληθεί, αλλά δεν είχαμε καν ενημερωθεί για την πραγματοποίησή της!

Πολύ περισσότερο, που αυτό το τάχα debate διοργανώθηκε από τη δημόσια τηλεόραση, από την οποία απαιτούμε επίσημη απάντηση στο ερώτημα με ποιο δικαίωμα αγνοεί τη Λαϊκή Συσπείρωση, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ;

Και αυτό το γεγονός αποτελεί απόδειξη της συμπαιγνίας μεταξύ των υποψηφίων της ΝΔ, του ΚινΑλ, του ΣΥΡΙΖΑ και των επιχειρηματιών, για να στήνουν την ψεύτικη, κάλπικη δήθεν αντιπαράθεσή τους, σε συνεννόηση προφανώς και με την ΕΡΤ και αποκλείοντας από τη συζήτηση τη Λαϊκή Συσπείρωση, τη μόνη δύναμη που αναδεικνύει τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων του Πειραιά και παλεύει γι’ αυτά.

Οι εργαζόμενοι κι ο λαός του Πειραιά πρέπει να καταδικάσουν τόσο την αντιλαϊκή πολιτική αυτών των δυνάμεων, όσο και την προεκλογική κοροϊδία τους και να ενισχύσει αποφασιστικά τη Λαϊκή Συσπείρωση”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Σγουρός: Περίεργοι όροι στους διαγωνισμούς δημοσίων έργων της Π. Αττικής

Νέοι πρωτοφανείς όροι σε διαγωνισμούς έργων της Περιφέρειας Αττικής έρχονται να προκαλέσουν σοβαρά και εύλογα ερωτηματικά για το εάν τηρούνται οι αρχές της διαφάνειας και της ίσης μεταχείρισης

Περισσότερα »

Ημερίδα: «Πειραιάς και αστικός σχεδιασμός – Η πρόταση του ΚΚΕ»

Οι Τομεακές Επιτροπές Πειραιά και Μεταφορών του ΚΚΕ διοργανώνουν ημερίδα με θέμα«Πειραιάς και αστικός σχεδιασμός. Η πρόταση του ΚΚΕ»Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στον Πειραϊκό Σύνδεσμο «αίθουσα Βαρώνος Κίμωνος Ράλλη

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *