Κατάληψη στο αμφιθέατρο του Υπ. Παιδείας από φοιτητές

Κατάληψη στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Παιδείας, όπου αρχικά προγραμματίζονταν να γίνει συνέλευση, πραγματοποιούν φοιτητές και αναπληρωτές καθηγητές. Αίτημα να παραστεί ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι ο Υπουργός είχε συνάντηση με τα προεδρεία της ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, ενώ συνάντησε και εκπροσώπους των αναπληρωτών.

Εκατοντάδες δάσκαλοι, καθηγήτές και φοιτητές πραγματοποιούν από νωρίς συλλαλητήριο έξω από το Υπουργείο Παιδείας διεκδικώντας μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών, καθώς επίσης και καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους αναπληρωτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών ανατολικά της Αμοργού

Ζεύγος τουρκικών F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών λίγο πριν τις 12:00, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσεως, και στις 12:12 πέταξε πάνω από τα Μαυριά ανατολικά της Αμοργού -ανατολικά της Κινάρου, δυτικά της Λεβίθας- στα 18.000 πόδια. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά που είχαν απογειωθεί από την 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο. Σημειώνεται, ότι[…]

Περισσότερα »

Εισφορές: Πονοκέφαλος διαρκείας τα «ορφανά» μπλοκάκια

Παραμένει η σύγχυση στους κόλπους των ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ και δη όσων έχουν παράλληλη απασχόληση και αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών, καθώς παρότι σε λίγες ημέρες λήγει και η δεύτερη παράταση για την πληρωμή εισφορών, υπάρχουν ακόμη ασφαλισμένοι που δεν έχουν λάβει ειδοποιητήριο για τις εισφορές Ιανουαρίου. Την ίδια στιγμή,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *