Κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών στον Τινάνειο Κήπο

Ο Δ. Πειραιά προχώρησε στην κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών 74 τ.μ., οι οποίες είχαν δημιουργηθεί στον Τινάνειο Κήπο.

Συγκεκριμένα, μετά από αυτοψία των Τεχνικών Υπηρεσιών όπου διαπιστώθηκαν οι αυθαίρετες κατασκευές, συνεργεία του Δήμου τις απομάκρυναν άμεσα, προκειμένου να απελευθερωθεί ο κοινόχρηστος χώρος στον Τινάνειο Κήπο και να αποδοθεί στους δημότες.

Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, σε δήλωσή του επεσήμανε πως για τη Δημοτική Αρχή, αποτελεί ξεκάθαρη προτεραιότητα η τήρηση της νομιμότητας στους κοινόχρηστους χώρους και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων στον Τινάνειο Κήπο.

«Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να λειτουργούμε στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος και να σεβόμαστε τους κοινόχρηστους χώρους στον Πειραιά. Όπου εντοπίζονται αυθαίρετες καταλήψεις κοινόχρηστου χώρου αντίθετες με τη νομοθεσία και τις προβλεπόμενες διατάξεις, ο Δήμος Πειραιά θα προχωρά στις ανάλογες διαδικασίες για το καλό του κοινωνικού συνόλου και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας», σημείωσε ο κ. Αργουδέλης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΕΔΕ: Προμήθεια 1000 strep test σε Δημοτικά Κέντρα Υγείας και Ιατρεία

Σε μία πρωτοβουλία ανθρωπιάς προχωρά η ΚΕΔΕ, η οποία θα προμηθεύσει χίλια  DyonStrepA (strep test) για τον εντοπισμό του στρεπτόκοκκου της ομάδας Α, δωρεά της εταιρείας DYONMED, σε 26 σημεία ιατρικών υπηρεσιών σε νησιωτικούς και ορεινούς Δήμους. Χρονικά η πρωτοβουλία συνδυάζεται με την έξαρση λοιμώξεων, και στοχευμένα  θα δοθούν πρώτιστα[…]

Περισσότερα »

Kορκίδης: Δεν θα είμαι υποψήφιος για τον Δήμο Πειραιά

Ο Βασίλης Κορκίδης σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη και του ανακοίνωσε ότι δεν είναι τελικώς υποψήφιος για τον Δήμο Πειραιά. Αναφέρει μάλιστα, στην δήλωσή του, ότι η απόφασή του ήταν δύσκολη και ήρθε μετά από ώριμη σκέψη. Ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμητική[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *