«Καθαρά» τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του 38χρονου

Καθαρά είναι τα δύο πιστόλια που βρέθηκαν στο σπίτι του 38χρονου στα Πετράλωνα, ο οποίος συνελήφθη χθες από την Αντιτρομοκρατική μαζί με άλλους δύο υπόπτους για την υπόθεση της οργάνωσης Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εξέτασης στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προέκυψε ότι τα όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες, ενώ υπό εξέταση είναι τα υπόλοιπα ευρήματα.

Αυτο που προκύπτει από τις έρευνες είναι ότι ο 42χρονος λίγο πριν από τη σύλληψή του είχε αγοράσει σφουγγαρίστρες και καθαριστικά και πήγαινε στην αποθήκη-γιάφκα για να καθαρίσει τον χώρο ώστε να μην βρει η αστυνομία δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ θα μετέφερε τα εκρηκτικά και τους μηχανισμούς που θα χρησιμοποιούσαν σε άλλο σημείο.

Εν τω μεταξύ, προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτερα, έλαβαν οι τρεις συλληφθέντες για τη γιάφκα στο Κουκάκι, όπου βρέθηκαν σφαίρες και εκρηκτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.E: Δεν υπάρχει σχέδιο για κατάργηση της Σένγκεν

«Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο να αποπεμφθεί η Ελλάδα ούτε να καταργηθεί για δύο χρόνια η Συνθήκη Σένγκεν. Δεν υφίστανται τέτοιοι κανόνες», δήλωσε η εκπρόσωπος του επιτρόπου Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλου, Νατάσα Μπερτό, την ώρα που πραγματοποιείται στο Άμστερνταμ άτυπη σύνοδος των υπουργών Εσωτερικών με θέμα την τρομοκρατία και την προσφυγική κρίση.[…]

Περισσότερα »

Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού σε 19 λιμάνια της χώρας

Επισκέψιμα για το κοινό θα είναι πλοία του Πολεμικού Ναυτικού στις 7 και 8 Ιουνίου, σε 19 νησιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει του Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) υπό τον τίτλο «Μέγα το της θαλάσσης Κράτος».

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *