Καθαρισμός και ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η πρώτη φάση για τον καθαρισμό και την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η δράση πραγματοποιήθηκε από συνεργεία του Σ.Ε.Φ., της Διεύθυνσης Καθαρισμού του Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Ζέας. 

Παρουσία της προέδρου του Σ.Ε.Φ., Χριστίνας Τσιλιγκίρη, του Συντονιστή Διευθυντή του Σ.Ε.Φ., Παναγιώτη Κουτσογιάννη, του αντιδημάρχου καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, Παναγιώτη Ρέππα, του Αντιπύραρχου Υποδιοικητή Πυροσβεστικής, Χρήστου Σάσαρη και με τη συμβολή των εθελοντών της οργάνωσης “Τα στραβά του Πειραιά”, συγκεντρώθηκαν όλα τα απορρίμματα και απομακρύνθηκαν όλα τα ογκώδη υλικά όπως πέτρες και ξύλα που έχουν εκβρασθεί από την θάλασσα και αποτελούσαν επικίνδυνες εστίες μόλυνσης και υποβάθμιζαν την προσπέλαση και την χρήση της παραλίας.
Γκρεμίστηκαν δυο αυθαίρετα παραπήγματα και παράλληλα πραγματοποιήθηκαν απολύμανση και επεμβάσεις για την αισθητική της ακτής και του περιβάλλοντος χώρου, με ειδικά μηχανήματα του Δήμου Πειραιά.

«Σήμερα δόθηκε συνέχεια στις παρεμβάσεις που έχουμε σχεδιάσει για να κάνουμε τις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, πιο λειτουργικές, πιο όμορφες και πιο προσιτές στον κόσμο… Σήμερα πραγματοποιήθηκε το πρώτο στάδιο για την ανάπλαση όλου του παραλιακού μετώπου του Σ.Ε.Φ.. Με την πολύτιμη βοήθεια του δήμου Πειραιά, και την συμβολή του Λιμεναρχείου Ζέας, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πειραιά αλλά και των εθελοντών έγινε καθαρισμός της παραλίας, απομακρύνθηκαν όλα τα σκουπίδια που αποτελούσαν εστίες μόλυνσης, γκρεμίστηκαν δυο αυθαίρετα παραπήγματα και απολυμάνθηκε και ο περιβάλλοντας χώρος» δήλωσε η πρόεδρος του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη και πρόσθεσε: «Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Πειραιά κ. Παναγιώτη Ρέππα, τον υποδιοικητή του Λιμεναρχείου Ζέας κ. Ιωάννη Βήχα, τον Αντιπύραρχο υποδιοικητή Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πειραιά κ. Χρήστο Σάσσαρη και όλους τους εθελοντές από την ομάδα “Στραβά του Πειραιά” που με την πολύτιμη συμβολή τους μας βοηθούν να πραγματοποιήσουμε τον σχεδιασμό για την ανάπλαση του Σ.Ε.Φ.
Συνεχίζουμε με την υλοποίηση του σχεδιασμού μας, με αντίστοιχες ενέργειες τις επόμενες ημέρες!».

Δείτε φωτορεπορταζ:
katharismos08
katharismos04

katharismos13

katharismos12

katharismos11

katharismos06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με ισοπαλία και… VAR στην πρεμιέρα Παναθηναικός και Λαμία

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη στο νέο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, καθώς στην πρεμιέρα άφησε βαθμούς στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Πιο συγκεκριμένα, στο ματς που άνοιξε το Σάββατο την αυλαία της Super League 1, οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Λαμία, η οποία έχει εξελιχθεί σε κακό δαίμονα για[…]

Περισσότερα »

Αλέκος Τάτσης: «Σκληρή δουλειά για να φορέσεις τη φανέλα του Θρύλου»

Ο Αλέκος Τάτσης, υπεύθυνος της Σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα και πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μιλάει για την καθημερινότητα της Σχολής και των παιδιών.  Τα τελευταία έξι χρόνια βρίσκεται στον Αστέρα Ιωαννίνων, που με τη σειρά του την τελευταία τριετία, λειτουργεί σαν Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, ένας ακόμα κρίκος[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *